סקר.. האם אתן מאמינות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשכתוב על מוצרי מזון-
    "ללא חומרים משמרים"
    "מחומרים טבעיים בלבד!"
    היה לי וויכוח עם בעלי מה יותר בריא- קטשופ או עגבנייה..
    כתוב על הקטשופ ש- כף אחת של קטשופ מכילה 2 עגבניות, אני חושבת שזה שטויות במיץ...
18 תגובות
עמוד 1
  • שכף אחת של קטשופ על פירה יותר טעימה מ2 עגבניות

ולא אני לא מאמינה לזה בגרוש

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן

• ברור שזה בולשיט
  • דעתי כדעת סיוון והיום אין מאכל אחד שהוא מחומרים טבעיים שבלבד אפיחו כל האורגני שמורגני
  • הכל שטויות

• לא..... ממש לא מאמינה
  • אז ככה...

יש תקנות לגבי מה מותר לרשום, והיצרן לא יכול לכתוב מה שבא לו.

אבל לפעמים משתמשים בזה בצורה עקומה, כמו לכתוב על שמן זית "ללא כולסטרול"
    כאשר בשמן מן הצומח לעולם לא יכול להיות כולסטרול, וכותבים זאת רק ע"מ להגדיל מכירות.

לגבי הקטשופ: יש חומר בעגבניה שנקרא ליקופן, זה נוגד-חימצון מעולה מהטבע (בריא מאד). הליקופן הזה נמצא בקטשופ בכמות גבוהה מאד, וזו הסיבה שהם כותבים שכף קטשופ מכילה 2 עגבניות.

ולעניין הסקר, אני מאמינה למה שכתוב אבל זה לא מה שיפתה אותי לקנות איזה מרק משקית (מעדיפה להכין לבד).

• לא מאמינה אבל אפשר להגיד שזה עובד עלי.
    לי לדוגמא נורא קשה להשתמש בלי לתבל באבקת מרק עוף אז אני קונה ללא מונוסודיום גלוטומט ומחומרים טבעיים בלבד..א לטלי אי לא בלת בזה אבל לכולנו כן
  • עוגית הסבירה את זה בצורה מעולה

• "חומרים טבעיים" יכולים להיות גם חומרים מסוכנים ביותר.
    לא כל "טבעי" = בריא
    יש צמחים טבעיים לחלוטין אך מסוכנים לבריאות ולחיים כמו פיטריות למיניהן וצמח הקיקיון והרדוף ועוד ועוד.
    בד"כ לא מתייחסת לתויות האלה, בעיקר כי אני בעיקר מבשלת וחטיפים יש אצלנו לעיתים די רחוקות.
    יחד עם זאת אקנה בהחלט את אבקת המרק (לתיבול) ללא מונסדיום גלוטמט, לא בהכרח מה שכן יש בה טוב יותר, אבל לקנות קנור נותן לי תחושה טובה יותר....

• בדיוק, אבל בדיוק - מה שכתבה עוגית
  • אני הבנתי שעגבניה מעובדת (קטשופ ובעיקר רסק עגבניות) טובה יותר מעגבניה טריה (נדמה לי שזה קשור לספיגה של החומרים בגוף..).
    חומרים משמרים יש כמעט בכל מוצר שיש לו חיי מדף ארוכים, אחרת היה מתקלקל מהר, אבל אם תגלי שיש חומרים מסוכנים שלא מצויינים על המוצר - את יכולה להרוויח מזה הרבה כסף....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&NR=1
  • אם מישהו יגיד לי שאני דומה לאנג'ילינה ג'ולי אני אאמין יותר
  • אני לא יועצת תזונה..
  • רק לידע כללי - עפ"י הרפואה הסינית - עגבניות נכנסות לקטגוריה של תפו"ע, קישואים חצילים וכד' - מבחינת ירקות שלא אמורים לט\אכול לפני שעברו תהליך מסוים - ז"א - טענתם היא שלא אמורים לאכול אותם חיים. מאחר וגם אני לא ממש אוהבת עגבניות טריות = אני מסכימה עם בעלך (אבל גם לא אוהבת קטשופ...)

• למי שתהה... אני דיאטנית במקצוע (אבל לא עובדת בזה בפועל...)
  • אני דווקא כן מאמינה, כי אני לא חושבת שמותר להם לכתוב שקרים....
    וחוץ מזה חומרים טבעיים (משמרים) יכולים להיות כל מיני מלחים וחומצות שונות (כמו חומצה אסקורבית), שהם בסדר והם לא כימיקלים,
    אלא דברים שהשתמשו בהם פעם, לפני פיתוח הכימיקלים......

אבל אני לא סומכת על "בלי תוספת סוכר", כי כבר יש שם סוכר! הם רק עשו טובה ולא הוסיפו עוד חצי טון!! עדיין יש במוצרים האלה מלא סוכר....

מונוסודיום גלוטומט - זה נראה לי ממש רעל! לא בטוחה, אבל פעם שמעתי שזה ממכר....
    הפסקתי להשתמש באבקת מרק כמעט בכלל!! למעט איזה שני מאכלים שבהם אני לא יכולה לוותר עליה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה