ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לפני 4 חודשים הייתי בהריון ובשבוע 12 גיליתי שהעובר מת עברתי גרידה כשלפני ההריון היה לי מחזור כל 32 יום וכעת אני מקבלת מחזור כל 25 יום אני ובעלי מנסים להכנס להריון כבר שלושה חודשים כשכעת אני לא מצליחה להכנס להריון בהריון הראשון שלי נכנסתי בנסיון השני ( חודש שני) וכעת אני מדורגת כי יש לי בעיה. האם ייתכן שאני לא מבצעית כ14 יום לפני המחזור הבא שלי כלומר מהיום בו קיבלתי לאחר 11 יום אני מבייצת??? האם ייתכן שזה פחות 14 יום לפני המחזור???? האם ייתכן שיש לי בעיה ??? מה עליי לעשות ???? אשמח לחוות דעת והמלצות מה עליי לעשות תודה רבה רבה
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    השינוי באורך המחזור אינו מדאיג. כמובן שהביוץ משתנה בהתאם. כמו שאמרת , עכשיו הוא סביב היום ה 11 . גם העובדה שלא הרית תוך חודשיים אינה בעייתית . זה יכול לקחת הרבה יותר זמן גם כשהכל תקין

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
  • שלום
    השינוי באורך המחזור אינו מדאיג. כמובן שהביוץ משתנה בהתאם. כמו שאמרת , עכשיו הוא סביב היום ה 11 . גם העובדה שלא הרית תוך חודשיים אינה בעייתית . זה יכול לקחת הרבה יותר זמן גם כשהכל תקין

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה