מדחוף!!!!! ספר שאלות... תודה!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני לאחר ניסיון IVF שלישי, אין לי מחלות רקע או סיפור של מחלות באגן.
    1. מספר ההפריות לאחר השאיבה הוא ממש מעט, מתוך 18 ששאבו רק 3 הופרו, זה בממוצע בכל המחזורים. מה זה אומר ??? איך זה יתכן??? האם גם הסיכויים להשתרשות העוברים הוא נמוך???
    2. לא עשיתי צילום רחם, כי הרופא שלי טוען שזה לא יביא לשום שינוי טיפול מאחר ואני צעירה יחסית ללא מחלות רקע....גם אם יראה שיש בעיה, נצתרך לעשות IVF . האם זה נכון, לא מומלץ לעשות בדיקות אחרות?
    3. האם יש משהו שמומלץ לעשות או לא לעשות לאחר ההחזרה ע"מ לעזור להשרשה?
    4. מבחינת תמיכה לאחר החזרה, מה מומלץ: אנדומטרין, אוטרוגסטאן?
    תודה!!!!!!! מצפה לתשובה בקרוב....
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    1. הגורם יכול להיות איכות לא טובה של ביציות או איכות לא טובה של זרע. אם גם העוברים שמתקבלים הם באיכות לא טובה , סיכויי ההשרשה נמוכים גם הם.
    2. ב IVF אין ערך לצילום רחם.
    3. לא . רק להמשיך בסבלנות.
    4. שניהם יעילים באותה מידה

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה