היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לומדת אדריכלות ועיצוב פנים רוצה לילמוד עוד המון דברים כמו פסיכולוגיה עבודה סוציאלית
למדתי תואר ראשון בהוראת מדעים ותואר שני במנהל מערכות חינוך.רוצה ללמוד חשבת שכר ולעזוב את מערכת החינוך.
הייתי רוצה ללמוד אחות או רופאה בתינוקייה בבתי חולים
לימודים לימודים..
לומדת כרגע- פסיכולוגיה אירגונית תואר שני אח"כ, הייתי שמחה ללמוד קצת מינהל עסקים וכלכלה.. הלוואי ויתאפשר
אני אתחיל מהתחלה
למדתי חינוך מיוחד תואר ראשון... שהילדים קצת יגדלו אני רוצה להמשיך לתואר שני.... אני עוד לא יודעת מה...
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!! יום נישואין
למדתי תואר ראשון בכימיה. אולי בהמשך אעשה תואר שני חלום חיי ללמוד ספרות...
הייתי רוצה ללמוד קונדיטוריה
לי יש תואר ראשון בביולוגיה והייתי רוצה ללמוד דיאטניקה, אבל הלימודים דרך האוניברסיטה העברית הם בפקולטה לחקלאות ברחובות, ואין סיכוי שאני אלך ללמוד שם, אז אני מנסה לחשוב על כיוון אחר. בינתיים אני לא עושה כלום
לי יש תואר ראשון בחינוך מיוחד (עם תעודת הוראה כמובן) ואני לומדת עכשיו תואר שני באיכות הסביבה.
אני חושבת שאילו היתה לי היכולת בהחלט הייתי לומדת משהו כמו רפואה או ביולוגיה
עשיתי תואר ראשון בחינוך מיוחד וכרגע אני לומדת לימודי תעודה לתעודת הוראה שנלווית לתואר שכבר יש
למדתי הנהלת חשבונות
והחלום להיות וטרינרית אולי אני יגשים אותו נראה....