מוכרחה לשתף!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נרשמתי היום לאתר...
    בנות, אני מוכרחה לומר לכן שאני כאילו קוראת את רחשי ליבי באתר. כל הכבוד על ההשתתפות בשמחה ובעצב.
    מאד התרגשי ואף הזלתי דמעות כשקראאתי את ההתכתבויות.
    מקווה שבקרוב מאד כולנו כבר לא נצתרך להיות חלק מזה. בנות , היינה חזקות, תמשיכו להאמין למרות הכל...
    מוכרחה לשתף אתכן ,היום היה לי די יום מבאס, התחלתי להרגיש כאבי בטן תחתונה...{ממתינה לעשות בשבוע הבא בטא} לאחר טיפול בIVF .
    כ"כ קשה ההמתנה , ובמיוחד ללכת לעשות ביטא, כשאת כבר צופה את הטלפון מהאחות: "אני מצטערת"...
    אנחנו מוכרחות להמשיך להודות על כל הטוב שאלוקים נתן ונותן לנו,ובעזרת ה' נזכה גם להיות "אם הבנים שמחה"
    בהצלחה!!!!!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • היי ברוכה הבאה.. את מצטרפת למועדון...

קודם כל אני מאחלת לך שהות קצרה, ממש קצרה...

כן, כאן בנות שופכות את הלב, כאן אנחנו מרגישות בבית, כאן מבינים, תומכים ויש פה המון אהבה...

אני מאחלת לך שהפעם תשמעי מהאחות תשובה אחרת.. תשובה של "יש בשורות טובות!"

הודיה זו הדרך, ואין ספק שזה לא פשוט בכלל, אבל אם מסתכלים על זה רואים שיותר משזה לריבונו של עולם.. זה מתנה אדירה עבורינו להודות!

את כבר אם הבנים שמחה.. תכף הבנים יבואו להשלים את התמונה1

בהצלחה!
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי דינה 1

היי ברוכה הבאה.. את מצטרפת למועדון...

קודם כל אני מאחלת לך שהות קצרה, ממש קצרה...

כן, כאן בנות שופכות את הלב, כאן אנחנו מרגישות בבית, כאן מבינים, תומכים ויש פה המון אהבה...

אני מאחלת לך שהפעם תשמעי מהאחות תשובה אחרת.. תשובה של "יש בשורות טובות!"

הודיה זו הדרך, ואין ספק שזה לא פשוט בכלל, אבל אם מסתכלים על זה רואים שיותר משזה לריבונו של עולם.. זה מתנה אדירה עבורינו להודות!

את כבר אם הבנים שמחה.. תכף הבנים יבואו להשלים את התמונה! זה כבר קורה...

בהצלחה!

• מודה לכן מאד על התמיכה, תודה!!!!!!!
    ואכן שבע"ה נתבשר כולנו בשורות טובות בקרוב.!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה