הגיעו חלק מהבדיקות מעבדה והמצב לא נראה טוב בכלל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני מצרפת לפה רק את הערכים הלא תקינים תביעו את דעתכן.
    לדעתי ולפי מה שאני מבינה אין ספק שבעולם שיש דלקת חיידקית בגוף. השאלה היא רק איזה, למה המשטח יצא נגיטיב (הרופאה חושבת שבגלל שהספקתי לקחת 3 כדורי מוקסיפן לפני), ולמה אף אנטיביוטיקה ארורה לא משפיעה

WBC K/uL 14.25 4 (.........)* 11 BD1
    Lymphocytes % % 11.0 20 *(.........) 45 BD1
    Neutrophils K/uL 9.26 1.5 (.........)* 7.7 BD1
    Monocytes K/uL 1.14 0.1 (.........)* 1 BD1
    AST(GOT) U/L 12 13 *(.........) 35 BD1
    Iron ug/dL 15.4 37 *(.........) 145 BD1

אבל מה שבאמת הכי מדאיג אותי זה iron כי אין לי מושג מה זה וזה ממש ממש נמוך
20 תגובות
עמוד 1
  • IRON זה ברזל

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • תקשיבי, תכניסי את המילים הלא ברורות לחיפוש בגוגל ותמצאי תרגומים של הדברים או
    מה הם אומרים..
    בהצלחה!!
    ותרגישי טוב מותק!!
  • אנטיביוטיקה עוזרת כשיש מחלה הנגרמת על ידי חיידק במקרה של מחלה ויראלית מחכים שיעבור לבד לכן גם במקרים של שפעת לא נותנים אנטיביוטיקה כי הגורם לשפעת הוא וירוס. לפי מה שהבנתי יש לך ספירה נמוכה של תאי דם לבנים מה שמעיד על וירוס שאמור לעבור ללא אנטיביוטיקה.משטח גרון שלילי מעיד שאין לך סטרפטקוק (חיידק)בגרון ושוב המחלה שלך ויראלית.
    הרבה בריאות
  • אני לא מבינה בבדיקות דם, אבל אני תמיד מסתכלת באתר הזה:

יש שם מידע די מלא

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2952865,00.html

המון בריאות, החלמה מהירה...
  • טוב תראי, אני לא רופאה, אבל מונוציטים גבוהים זה יכול גם להיות סימפטום של מחלת הנשיקה, שנקראת גם "מונו" בגלל שהיא מאופיינת בריבוי תאי מערכת חיסון עם גרעין אחד (מכאן המילה מונוציטים). ויכול להיות שהיא מאופיינת בברזל נמוך, או בהמוגלובין נמוך, אם אני זוכרת נכון (טוב, זה פחות או יותר אותו הדבר). אבל תחכי לתוצאות של בדיקת הנוגדנים ואז תוכלי לדעת. זה יכול להיות גם סתם וירוס אחר.
    ולגבי האנטיביוטיקה שלא עוזרת - כבר כתבתי לך את דעתי. זה כנראה ויראלי. אבל הרופאה צודקת, אין טעם במשטח אחרי שלוקחים אנטיביוטיקה.
  • WBC K/uL 14.25 4 (.........)* 11 BD1
    http://www.infomed.co.il/medTest1.asp?tID=9

Lymphocytes % % 11.0 20 *(.........) 45 BD1
    http://www.infomed.co.il/medTest1.asp?tID=11

Neutrophils K/uL 9.26 1.5 (.........)* 7.7 BD1
    http://www.infomed.co.il/medTest1.asp?tID=10

Monocytes K/uL 1.14 0.1 (.........)* 1 BD1
    http://www.infomed.co.il/medTest1.asp?tID=12

AST(GOT) U/L 12 13 *(.........) 35 BD1
    http://www.infomed.co.il/medTest1.asp?tID=33

Iron ug/dL 15.4 37 *(.........) 145 BD1
    http://www.infomed.co.il/medTest1.asp?tID=78
    סתם שתדעי... חוץ משתי הבדיקות האחרונות היתר הופיעו אצל נטע לפני שבועיים ברמות קיצוניות יותר ואישפזו אותנו בבי"ח...
    אמרו שיש לה זיהום שנגרם מחיידק איפשהו בגוף... איפה? רק אלוהים יודע וגם זה לא בטוח!
    כל הבדיקות האחרות (תרבית שתן, תרבית דם, משטח גרון) היו תקינות... רק הספירות שלה היו מוזרות והיא היתה עם חום גבוה מאוד אפטיות וחוסר תיאבון אז התייבשה...

אז תבדקי את זה בלי להזניח ואל תיהי לחוצה... יתאימו לך תרופות מתאימות ואני מקווה שתוך כמה ימים כבר תרגישי טוב יותר!
  • שבי הרשי לי לתקן אותך - הערך של הwbc יצא לי גבוה בהרבה מתחום הנורמה. מה שאומר שיש לי או נגיפים או חיידקים. אבל וזה אבל גדול. כשמשקללים עם שאר הנתונים - נויטרופילים גבוהים ולימפוציטים נמוכים בהחלט אפשר לצאת מתוך נקודת הנחה שמדובר בחיידקי ולא בנגיפי (מקודם כתבתי נגיפי בטעות תיקנתי את זה)
    הדבר היחיד שמחשיד אותי זה המונוציטים שהערך שלהם גבוה ולכן בהחלט יכול להיות שמדובר במחלת הנשיקה - ולתוצאות של זה אני אצטרך להמתין בסבלנות עוד כמה ימים טובים.

זאת פעם 3 בחודשיים האחרונים שאני מקבלת אנטיביוטיקה.היתה פעם אחת שלא הלכתי לרופאה סבלתי יומיים מכאבים וזה עבר. אחרי שבוע חזרו הכאבים ואז הלכתי לרופאה ומשטח העיד על סטרופטוקוק ואני קיבלתי מוקסיפן שסיימתי לקחת אותו. אחר כך שוב חזר ואותו דבר. הפעם ברגע שזה התחיל לי בשבת בבוקר לקחתי מוקסיפן . את המשטח עשיתי אחרי שהתחלתי טיפול ולכן הרופאה משערת שהמשטח לא יצא טוב.

את האמת אני ממש מודאגת. אני על הפנים. בחיים שלי לא הייתי שבורה ככה, מיואשת, כואבת, בוכיה. אני סובלת מכאבי תופת ברכות ובגרון ובאזניים ובכלל בראש. מקודם שכבתי ובכיתי לעצמי שעה שלמה כמו ילדה קטנה.
    כבר מדמיינת לעצמי את הגרוע ביותר
  • net - רק עכשיו ראיתי שהגבת לי. גם אני חשבתי אותו דבר לגבי המונוציטים. נחכה לראות את התשובות.

יערה - את לא יודעת כמה את מחזקת את מה שעובר לי בלב - יש לי תחושה שאיפשהו בגוף יש לי זיהום או דלקת והשקדים והמוגלה זה רק דרך של הגוף להחצין את זה כדי לזעוק לעזרה. נשמע טפשי אני יודעת. בא לי ללכת לבי"ח ולהתחנן שיאשפזו אותי
    מקודם שכבתי וחשבתי לעצמי איפה ד"ר האוס כשצריך אותו איזה היפוכונדרית הפכה אותי המחלה הזאת

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • תלכי מחר לרופא משפחה, תדרשי הפניה למיון
    [[[
  • נראה איך יעבור הלילה ואיך אני אקום בבוקר. כעיקרון נראה לי שזה בדיוק מה שאני עומדת לעשות

באהבה, סיון

• היתה לי דלקת גרון מוגלתית נוראית והרופא שלי אמר חד-משמעית שבלי אנטיביוטקה אין סיכוי שזה יעבור.
    ואכן קיבלתי אנטיביוטיקה בכמויות אדירות (1500 מ"ג פעמיים ביום
  • הרופאה לא תתן לך הפניה למיון... המקסימום שהיא תעשה זה להחליף לך את האנטיביוטיקה!

תתקשרי למוקד אחיות... תתארי את המצב... תגידי שאת לא יכולה לסבול יותר ותבקשי מהם לפקסס הפניה למיון עבורך!
    רק תקפידי לעשות את זה לא בשעות היום שהקופ"ח עובדת! אחרת יגידו לך ללכת לשם...
  • יערה אני בלאומית אין לנו מוקד אחיות.
    אם אנחנו צריכים משהו אנחנו הולכים לטרם. וגם שם לא ממהרים לשלוח אותך למיון.
    לרופאה כבר אין מה לשנות לי אנטיביוטיקה הגענו למצב של עירוי אנטיביוטיקה שזה השיא.
    השלב הבא זה באמת אשפוז עם הפצצה של אנטיביוטיקה על הגוף.

באהבה, סיון

• וואו
  • טוב אז כנראה לא תיהיה לך ברירה אלא לחכות לבוקר וללכת לשבת לרופאה שלך על העורק הראשי בצוואר!

אם היא תעשה בעיות תגידי... אני מאמינה שתיהיה משלחת פורום שתסכים לצאת אליה מיידית
  • חחחחחחחחחחחח יערה הצלחת להצחיק אותי

באהבה, סיון

• נו... לפחות עשיתי עוד מעשה טוב שיירשם לזכותי בספר המעשים שם למעלה

העיקר הבריאות!

אגב, את זוכרת שיש לך ארגז שמחכה אצלי?
    בע"ה אחרי שתחלימי תבואו לקפה ועוגה?
  • בע"ה אממש את ההזמנה שלך

באהבה, סיון