סיון (לולי שבלולי) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך את מרגישה?
    כי הצלחת להדביק אותי דרך האינטרנט.... חחחח
3 תגובות
עמוד 1
  • אוי ממי צר לי לשמוע

אני מתביישת להגיד שפי טריליארד יותר טוב. אני פשוט לא מאמינה מה עברתי מאתמול באמצע הלילה עד עכשיו:
    עברתי טיפול אינטנסיבי באנטיביוטיקה מאוד חזקה דרך הוריד בטרם (שרם, מרמ, כל מקום קוראים לזה אחרת). קיבלתי וולטרן לשיכוך כאבים כי סבלתי מלחצים בעורף וברכות ובאזניים שהלחץ דם שלי הרקיע שחקים בגללם (140/95). הסתובבתי עם וריד פתוח במשך יום שלם כדי שאם יצטרכו לעשות לי שוב עירוי או שוב אנטיביוטיקה או שוב בדיקת דם לא יצטרכו לחורר אותי שוב כי כבר כל הורידים של מפוצצים (ומזל שביקשתי שישאירו את הוריד פתוח כי באמת השתמשו בזה שוב). קיבלתי סטרואידים כדי להוריד את הנפיחות מהשקדים כי הם כבר התחילו לחסום את קנה הנשימה. ניקו לי מוגלה מהגרון כי זה כבר הפך להיות בהיסחפות. ושוב משטח גרון, ושוב בדיקות דם ועירויי נוזלים כי אני מיובשת. בקיצור התעללות.
    אבלללללללללללללללללל זה עזר, זה אשכרה עזר , אני בן אדם חדש!!! פשוט לא להאמין.
    שתיתי מרק נמס בכוס בלי לבכות וליילל מכאבים, שתיתי קפה, אכלתי גלידה - אולי מחר אני אוכל קצת מוצק, נקווה שנצליח

אני חייבת לצוות טרם תודה ענקית, ואני גם ארשום להם מכתב, מגיע להם. הם נתנו שרות אמיתי וחם ומקצועי.

ובכלל לכל הבנות פה על זה שעזרו לי ועודדו אותי שהייתי כל כךךךךךךךךך קרצייה בימים האחרונים שזה לא להאמין

תודה על ההתעניינות את מקסימה.
    ושתהיה לך החלמה מהירה מהירה מהירה
  • וואו
  • סיון אני שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב.
    יולי תרגישי טוב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה