מספר חסוי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בימים האחרונים מתקשר אלי בחור ממספר חסוי באמצע הלילה
15 תגובות
עמוד 1
  • אולי תתקשרי לחב' הפלאפון שלך ותשאלי??
    ממש חוצפן....
  • מה המספר של פלאפון?

• *166

• הם לא ייתנו אסור להם.
    צר לי
    הדרך היחידה שלך זה פשוט לשים את הטלפון על שקט להתעלם ממנו כמה ימים וזה יעבור.
    מנסיון

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • סיון לצערי זה לא עוזרר
  • סביר להניח שלא יתנו לך את המס'
    אבל את יכולה לבקש שיבדקו מהיום

• עלי הם נורא אוהבים ליפול הקרציות האלה ואני פשוט הייתי מתעלמת מהם לתקופה מסויימת. אפילו מכבה את הטלפון עד שהם היו מתייאשים.

היה אחד שהיה שולח לי הודעות בערבית ועם זה כבר הלכתי למשטרה והם פשוט נחרדו ממה שהוא כתב שם, זה היה איומים וקללות שאלוהים ישמור הם לא רצו אפילו להגיד לי מה הוא כתב.
    אז בזה טיפלו כראוי.

את יכולה לפנות למשטרה על הטרדה, לא יודעת כמה זה יעזור.

באהבה, סיון

• אההההההההה לא הבנתם הבחור ככל הנראה מכיר אותי... הוא אומר שהוא מכיר אותי הוא יודע מה השם שלי

• אנשים ממש משועממים
  • אמאלה
  • עוגית זה לא עזר
  • היי ליטוש גם לנו היה את זה רק בטלפון של בעלי היו מתקשרים כל הלילה אני יודעת מי זאת ה' יקח אותה והלכתי למשטרה הגשתי תלונה על הטרדה הם זיהו את המספר והתקשרו אליה והזהירו אותה והיום היא כבר לא מתקשרת...
  • דרך 144, מופיע שם שם הסלולרי

• וואו הבנתי.
    אז תלכי למשטרה!!!

באהבה, סיון

• כדי לדעת מי זה את צריכה צו מהמשטרה לחברת הפלאפון שלך.
    בשביל לקבל כזה צו את צריכה לרשום את 10 השיחות האחרונות שהוא מתקשר אלייך לכתוב את השעה המדוייקת ומשך זמן השיחה.
    יבקשו את זה ממך במשטרה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה