תגידו....כשהולכים לראות גן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עדיף לבוא לבד או עם הילדה? אני מדברת על פעם ראשונה שאני באה להתרשם (קבעתי עם איזה 5-6 גנים). אני לא יודעת אם לשגע את הילדה בכל הסיבובים האלה (למרות שבטח יהיה לה כייף) וגם לא יודעת מה נהוג....
5 תגובות
עמוד 1
  • אני כן חושבת שכדאי שתלכי עם הילדה

ככה את גם תראי איך מתיחסים לילדה שהיא באה לראות את הגן
    ואיך הילדה גם מתרשמת מהגן

אני בזמנו שהלכתי לחפש גנים לבן שלי היתי לוקחת אותו איתי
  • סיבוב עם הילדה ואח"כ סיבוב לבד.
    כשאת עם הילדה את יכולה לא לשים לב להרבה דברים (כי את עסוקה בלשים לב לילדה)
    יעל, אמא של יונתן
  • רצוי מאוד עם הילד - לילדים יש גלאי אנרגיה מעולים
    אם הילד נכנס לגן ובוכה או מקטר (למרות שהוא לא עייף ולא רעב) או אם הוא לא מוכן לרדת מהידיים - לברוח
    כמו כן - בגן שיתנו לילד שלך הרבה מידי תשומת לב, ע"ח הילדים האחרים וינשקו ויחבקו אותו - גם לברוח

• אמא של יונתן- לא התכוונת הפוך? קודם לבד ואז עם הילדה?

תודה על התגובות אין ספק שלילדים יש רגישות גבוהה לדברים שאנחנו לא תמיד שמים לב אליהם....
  • אני הלכתי עם הילדה כי האמת שלא היה לי איפה לשים אותה - אבל גם כי רציתי לראות את היחס.

היה גן אחד שלא נתן לי להכנס איתה
    המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה