בנות תכנסו בבקשה אני צריכה את עצתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל סליחה שאני חסויה פשוט אני קצת מתביישת לספר לכן את זה בגלוי... אבל אני חייבת לפרוק וגם עצה ואני יודעת שעליכן אני יכולה לסמוך

בזמן האחרון הקשר ביני לבין בעלי לא כ"כ טוב ואמרנו שנשב ונדבר על כך הבעיה היא שהוא כל פעם מתחמק ודוחה את השיחה וכשהצעתי ללכת לייעוץ זוגי הוא לא הסכים ואמר: זה למי שהולך להתגרש
    כל השבוע הזה הוא לא נגע בי אפילו לא פעם אחת שזה כולל נשיקה או חיבוק וזה לא שסרבתי לו הוא פשוט נמנע
    בתחילת ההריון גילתי שהוא צופה בפורנו דרך הפלאפון שלו ודיברתי איתו על זה והוא הבטיח לי שהוא לא יצפה עוד
    קשה היה לי להאמין לו אז תמיד עקבתי אחריו והיום לצערי או אולי לשמחתי הוא השאיר את הפלאפון בבית ומה אני רואה שהוא כן צפה
    פשוט התחלתי לבכות אני כבר מיואשת מצד אחד אני רוצה לשקם את הנישואין למרות שהאבה שלי ירדה קצת אבל מצד שני אני לא מוכנה לחיות ככה ואני לא מפחדת מגירושים כי יש לי משפחה שתתמוך בי אבל אני חושבת על הילדים

בבקשה מכן אני צריכה גם עצה וגם עידוד
    תודה למי שקראה עד הסוף
14 תגובות
עמוד 1
  • תראי לדעתי יש כאן כמה בעיות, בין היתר נושא האמון - למה את צריכה בכלל לעקוב אחריו ולחטט לו בפלאפון?

למה את דורשת ממנו לא לצפות בפורנו? מה איכפת לך?

תתפסי אותו לשיחה בלי לבקש ממנו 'בוא נדבר' כי אז הוא יתחמק, פשוט בזמן המתאים תתחילי את השיחה. ואל תאשימי אותו - אתה צופה בפורנו! אתה לא נוגע בי!
    אלא תדובבי אותו בניסיון להבין מה מפריע לו בקשר, עם הרבה שאלות פתוחות.

בהצלחה ואל תוותרי על הנישואים
  • את בהריון עכשיו?......
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אורטל אני אחרי לידה
    אני סומכת עליו ואני כבר הרבה זמן לא בדקתי אחריו היום במקרה אחרי שאחותו התקשרה אז ראיתי תמונה
    אני מנסה לדבר איתו אבל הוא לא רוצה ליד הילדה ושאני שואלת אותו מתי הוא לא יודע מתי נדבר או איפה

עוגית אני לא רוצה שהוא יצפה כי בשבילי זה כמו בגידה שהוא יתחרמן ויגמור במחשבה על מישהי אחרת בשבילי זה בגידה

נראה לי שאני אציב לו אולטימטום שנשאיר את הילדים במוצאש אצל חמותי ונדבר
    מקווה לטוב
  • תעמדי על שלך. מה זה לא יודע?
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • היי מותק
  • קושם כל קבלי

• אני בדעה של אנג'ל ושמש פשוט מאד תשבי איתו ותדברי איתו

[/url
  • שמש תודה רבה על ההבנה במה את עוסקת?
    אנג'ל גם לך תודה רבה
    אני חושבת שאקח את עצת שתיכן ואני אשב איתו טאני אעדכן
  • אני עם עוגית.
    את צריכה לקבוע עם חמתך שבשבת היא עושה בייביסיטר ואת יוצאת עם בעלך לשבת איפשהו ולדבר.
    ולדעתי ילדים הם לא סיבה להישאר נשואים אם בני הזוג סובלים. הילדים מרגישים שההורים סובלים ולכן גם הם סובלים.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
  • מותק, אני שמחה לדעת שיש לך החלטה.
  • פורנו זה לא בגידה בשום אופן זה אפילו בריא. אולי תצטרפי אליו לראות סרט כחול יחד להתחרמן ולעשות לכם כיף יחד? תחשבי על זה. זה לא כזה נורא. זה כן מחרמן וזה כיף. אני אישית אוהבת להסתכל על גברים חתיכים מהממים כאלו ושאני רואה סרט כחול עם בעלי ואנו מתחרמנים מיזה אחרי זה הסקס שלנו מעולה וכיפי.
    אל תהי מרובעת באמת. גם אם את דתיה תנסי לחשוב על הטוב שבכך. אתם יושבים רואים סרט כחול כשהילדים ישנים ואז שיש חירמון כלשהו אתם מתחילים להתנשק להתחבק וכו' בעלך יעריך אותך על כך תחשבי שעדיף שזה יהיה איתך ולא שהוא יראה לבד תחשבי על זה שזה עדיף על שילך לבגוד בך במציאות עם מישהי. תפרגני לו מאמי אני חושבת שזה כיף ואפילו את תהני מכך. אולי פעם ראשונה יראה לך מגעיל אבל אם תפתחי את הראש למשהו חדש יהיה לך ממש מעניין. אני בחיים אל האמנתי שזה יהיה כלכך כיף אבל זה כיף.
    ממש מצחיק להפסיק נשואים בגלל סרטי פורנו. בסך הכל סרט. מישהי אחרת? היתה רוצה להיות כמוך גם אם היא חתיכה ממך נניח היא בטח לא יפה כמוך בטח לא חכמה כמוך והיא לא האמא של הילדה של בעלך. עזבי באמת תנסי פתחי את הראש לזה. אם לא נעים לך יחד עם בעלך אז פתחי אינטרנט ותנסי לבד לראות פעם פעמיים תראי כמה שזה מרגש וכיף ושתרגישי עם זה נוח אולי שווה לצרף את בעלך ולהסביר לו שלמדת על הנושא באינטרנט וגילית שזה לא כלכך נורא כמו שחשבת ובאמת שזה לא נורא. אני באתי מבית דתי ואני אומרת לך זה לא נורא זה לא בגידה וזה מוסיף לחיי המין של בני זוג.

בהצלחה במה שתחליטי.
  • פוטנה11111 את יכולה להביע דעה משלך אבל את לא יכולה לקבוע עובדה כמו לומר ש"לצפות בפורנו זו לא בגידה"-מילים שלך,נכון? אבל לבחורה הזו לצפות בפורנו זו כן בגידה!!!!!
    לא צריך להיות ראש מרובעת בשביל זה, חמודה גם אני רואה פורנו,גם אותי זה מחרמן אבל הבדל שאנחנו עם בן זוג רואים יחד ואילו בעלה לא משתף אותה בזה
  • מאמי קבלי
  • קריסטינה את מצחיקה מצד אחד את כותבת לי הרצאה ומצד שני את מציעה לבחורה אולי באמת תראו יחד סרטים כאלו?
    אם הוא רואה לבד זה כי הוא מפחד ממנה כי היא לא מסכימה שהוא יראה פורנו. מה שאני התכוונתי זה שהיא תצטרף אליו והם יראו יחד.
    ואת יודעת מזה בגידה? זה לחשוב כל היום על מישהי מסויימת שלמשל הכיר אוקיי? להיות טרוד בה זה כן בגידה. או להפגש עם מישהי ולקים איתה יחסים זה בגידה אבל מה בגידה בזה שהבעל שלה רואה סרטי פורנו? לדעתי זה להיות מרובעת או יותר נכון להגיד פרמטיבית לחשוב שמשהו כזה זה בגידה ולא לראות ואפילו להנות. כמובן שכתבתי את דעתי ולא הצבתי שום עובדה. ודרך אגב ה מאוד מעליב. אני לא נעלבת כי אני לא סופרת פה אף אחת. אבל רק אומרת לך שזה מעליב שתדעי. ובמיוחד שאחרי זה את מציעה לה אולי כן לשבת לראות עם בעלה.
    הבנתי שבעלה רואה לבד אבל זה מהפחד שהיא אמרה לו שאם הוא רואה משהו כזה זה בגידה אז הוא אומר לה אני לא אראה ורואה כי הוא מפחד ממנה.
    חבל לדעתי זה כיף לראות סרטים האלו וזה יכול לשפר מאוד את היחסים ואת הנשואים. ואם בעלך לא מנשק אותך אז תפני אליו את ותנשקי. ואם בעלך לא נוגע בך אז תנגעי בו את. שמגיע מהעבודה חבקי אותו ישר שנכנס נשקי אותו. תכיני לו ארוחה טובה בלילה תלטפי תנשקי מין אוראלי זה לא משהו בושה להיפך זה מדהים למה לא לפנק אותו ואם הוא יראה שאת מפנקת הוא יחזיר ויהיה לך מיזה רק טוב.

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה