יש לי כמה שאלות לגבי הקטנציק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1) עדיין לא עברה לנו דלקת בעיניים הרופא ראתה אותנו ביום שני ואמרה להפסיק טיפות שהשתמשנו בהם 5 ימים 3 פעמים ביום אני מנקה לו רק עם תה עכשיו כל החתלה אבל עדיין יש לו אדמומיות טיפה ונידבקות לו העיניים מה עוד מותר לעשות?
    2) הוא אוכל כבר 120 כמה פעמים ומוצץ עד טיפה אחרונה עכשיו הוא ביקש שוב אוכל אחרי שהוא אכל לפני שעתיים נתתי ציצי הוא אכל כאילו אין מחר ולא הספיק לו כרגע נותנת לו עוד 120 האם צריך לה כין לו כבר 160 או 180 מה הבאה בתור ו 3 כפיות סימילאק?
    3) האם צריך להחליף לו תיתול לפני או אחרי אוכל? בלילה הוא קם רעב וצועק שאי אפשר לעשות את זה לפני כי כל הבית הוא יצליח להעיר . בדקרך כלל בלילה הוא לא עושה קאקי אף פעם .
    4) מה עדיף נגד גזים? יש לנו סימיקול ועוד טיפות מסקריחות כמו עראק . מה עדיף ואיזה מינון? אני נותנת לו בנתיים סימיקול של טיפ טיפות 06 6 פעמים ביום לפני אוכל. הוא מתקשה לעשות קאקי :( רק כשאני עוזרת לו ומנקה לו תוסיק אז הוא עושה לי קאקי בידיים .
    5) איך משתמשים במכשיר אדים קרים? כמה זמן? כמה מים לשים? האם מותר לשים שם שמנים או טיפות של משהו נגד הצתננות?
6 תגובות
עמוד 1
  • ממי יכולה רק לענות לגבי טיפות
    רק אקליפ]טוס לימוני-
    לא רגיל ו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • קודם כל מתוקה איך את מרגישה?

    אז ככה לגבי אוכל אין לי מושג כי אני מניקה מלא
    לגבי הטיטול אני מחליפה אחרי האוכל איזה 10-15 דקות אחרי,
    כי אני אישי לא הבנתי למה צריך להחליף לפני? הרי כעיקרון אחרי האוכל הוא עושה קקי.

    לגבי הגזים אנחנו הישתמשנו בגפווטר ועזר לנו מצוין- לא הייתי נותנת לפני אוכל אלא לפי הצורך אם היו לו גזים אז הייתי נותנת לו 10 טיפות- כי אני אישית לא ראיתי סיבה לדחוף לו טיפות לפני אוכל אם חא כואב לו כלום- כי היו ימים שלא היו לו גזים...

    שירגיש טוב הבונבון.
    באהבה אולגה אמא של עידן הקטן
  • אולגה : אני מרגישה מצוין איך אני עוד יכולה להרגיש כשיש לי כזה בון בון בידיים ? הפצע מניצוח כואב מדי פעם כשאני קמה או שוכחת שאני ילדתי לפני 3 שבועות ואסור לי להרים כבד אז נזכרת אחרי כאב חד פתאומי כשמרימה משהו :) כבר ירדתי 11 קילו מ 14 שעליתי אתמול הצלחתי להכנס ל 1 הגינסים לשאר אני בנתיים חולמת כי נירא לי שהתרחבו לי צלעות ועוד לא חזרו ככה אני מאושרת שהיה לי קייסרי והיתה לי לידה וחויה מדהימה למרות שכאן סיפרו שאין אותה.
    אני גם מעדיפה להחליף לו תיתול אחרי השאלה אם כל פעם אחרי האוכל גם בלילה כי אחרי אוכל הוא נירדם מייד בלילות אבל לפני בלתי אפשרי כי הוא בוכה כל כך מרעב
  • שמחה לשמוע שאת מתאוששת
    [/url
  • הי,
    אנסה לעזור לך:
    1. לעיניים שימי טיפה מהחלב שלך. את יכולה לקנות פרחים של קמומיל ולנגב לו עם חליטה מזה את העיניים. יש לד"ר פישר מגבונים סטריליים לעיניים עבור תינוקות.

    2. נשמע שאתם בקפיצת גדילה. בנוסף להנקה תני לא יותר מ120. אם רוצה שוב אחרי שעתיים, תני הנקה. אני לא הנקתי והיינו נותנים לנעמה עוד 60.

    3. החלפת חיתול לפני זה מתאים לתינוקות שנרדמים מיד לאחר האוכל כדי לא להפריע להם. תחליפי איך שנראה לך שמתאים לבן שלך.

    4. נגד גזים אני נתתי טיפות הומהופאתיות R37 מסדרת ג'וניור (יש בסופרפארם) 3 טיפות לפני כל ארוחה, שיחרור הרבה יותר קל של גזים. את יכולה לעשות לו עיסוי קל בבטן בצורה סיבובית עם כיוון השעון. חימום הבטן מסייע לשחרר גזים.

    מכשיר אדים קרים עובד בחדר של נעמה כל הלילה. מים זה לפי הוראות היצרן. שימי אותם רחוק מהילד כדי שלא יהיה לו קר. במכשיר אדים קרים לא שמים שמנים. את יכולה לשים לו ספריי מי מלח.

    מקווה שעזרתי
  • תודה רבה בנות !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה