זקוקה לדעתכן בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• במעון של דנדוש היתה היום מסיבת יום הולדת ההורים של אותו ילד הביאו לכל ילד שקית "הפתעות" בכוונה אני כותבת במרכאות. גם דנדוש קיבלתה כמו כל הילדים ביד את השקית שבאתי לקחת אותה ואז אחת הגננות אמרה לי תבדקי מה יש שם אם דנדוש יכולה לאכול (לא אמרו לאף אחד) ובאמת מה שהיה שם זה רק סוכריות ובועות סבון את הבועות נתתי לה את השקית העלמתי לה למרות כל הבכי שלה. כי קודם כל לא בריא סוכריות מכילות ים של צבעי מאכל מסוכנות דבר שני לדעתי דנדוש עדין קטנה מתחת לגיל שנתיים זה מסוכן ודבר שלישי זה בעית השקדים שלה הבליעה והחנק שקורה לה כל פעם
    קניתי לה פאפאיה שהיא אוהבת ועוגיות במשביר והיא נרגעה אבל עדין מנעתי דבר שרצתה כל כך ולעת עתה שכחה מזה
    איך אתן הייתן פועלות במצב שתיארתי האם הייתן נותנות לילד סוכריות? או פיצוי אחר?

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
12 תגובות
עמוד 1
  • איך אמא שלי אומרת? "עדיף שהיא תבכה עכשיו, מאשר שאת תבכי אח"כ!" ואני לא בטוחה שהייתי קונה פיצוי, תלוי כמה הילד היה נסער ואם הוא היה שוכח מזה או לא. מותר לה לחוות אכזבה, בעיקר מפני שהיא תתאכזב עוד הרבה בחיים. זה סוג של למידה של התמודדות עם אכזבה
  • סוגיה בעיתית קצת..... בגלל הבעיה הבריאותית שלה כרגע ... גם אני הייתי מעלימה ממנה את השקית!
    באופן כללי אני לא מסכימה עם הגישה של לחסוך מילד ממתקים, אני כן אומרת להגביל... מה שאני עושה במקרים כאלו... לדוגמא כשהסבתות קונות את הסביבונים לחנוכה ... הן יודעות שלפני שהילד שלי מקבל אותם אני עושה סלקציה, אם יש כמה סוכריות טופי, אני משאירה רק סוכריה אחת... וכו' ואז הילד מקבל את הסביבון הוא מרוצה ואני מרוצה.

[/center]
  • הייתי חייבת לקנות פיצוי כי הבכי היה היסטרי היא זרקה אצ עמה בכוח בעגלה אחורה ואנשים מטומטמים העירו לי למה היא בוכה תני לה משהו מה קרה איתה שהיא בוכה תרגיעי אותה וכל מיני הערות סתומות לגבי תקני תתני תפנקי כאילו שאני לא יודעת
    חוץ מזה שבת שעברה בבית כנסת היתה עליה לתורה של הבן של הרב היא טעמה טופי (ילד בן שנתיים מהמשפחה של הרב נתן לה) החזיקה לקחה לק ואמרה "לא צה" וזרקה אחרי לק http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • גם אצלנו בגן עם רואים שיש הפתעות בשקית שלא מתאימות לילדים אומרים להורים להסתכל מה יש בפנים
  • לדנדוש מתאים רק וופלים קרמבו, עוגיות במבה תפוצ'יפס קידס ודובונים בלי סוכריות ובלי מסטיקים זה בעיקרון
    וזה לא שאסור לה לאכול אם תבקש אני אתן לא אמנע לגמרי זה נורא למנוע מילד לגמרי אבל כרגע דנדוש עדין קטנה מדי לטעמי לסוכריות
    0בת שנה ותשעה חודשים) וגם יש את הבעיה של השקדים אז..................
    פשוט אני רוצה לדעת מה אחרים עושים

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • תהילה סליחה שאני מתערבת יודעת שאת לא סובלת אותי פשוט רציתי לשאול
    האם את לא חושבת שכשאת לא איתה בגן ושאת לא יודעת בימי הולדת למשל או בקבלת שבת היא לא אוכלת ממתקים? לא נותנים לה ממתקים בלי שאת יודעת בגן? תחשבי על זה.

ואנשים ברחוב הם מגעילים אני במקומך אם היו מעירים לי כלכך ברחוב הייתי עונה שזה לא עניינם והם לא מכירים את הילדה ואת האמא ואת יודעת מה מתאים לה ומה לא או שלא מתיחסת ולא פועלת בגלל מה שאמרו לי אנשים זה היה מה שכתבתי כתוצאה מכך שכתבת על הפיצוי שקנית לה.

זהו. חוץ מיזה יש עוד רעיון שאת יכולה לבקש אישית מהגננת ומהעוזרות שם שכשיש יום הולדת ומקבלים שקיות שהגננת או העוזרות יקחו את השקית של הבת שלך לצד ויוציאו דברים שאסור לה אולי רק טופי אחד או שיודיעו לך לפני שיש יום הולדת ואת תעשי לה שקית עם ממתקים שמותר לה לאכול ותביאי לגן. פשוט שהילדה לא תרגיש שונה מכולם שכולם מקבלים והיא לא ואם את דואגת שבשקית יהיו דברים שטובים לה הרי היא לא מבינה מה היא קיבלה ומה ילד אחר קיבל וכך היא לא תתאכזב ואת לא תצטרכי לקחת לה מהיד את השקית. חשבי גם על זה לדעתי זה רעיון מעולה. אני הייתי עושה את זה בשביל הבת שלי אם היתה לה בעיה כזאת. שווה להשקיע ושלא תהיה לה עוגמת נפש ולא לך.
    בהצלחה
  • קודם כל אני לא מתעבת אף אחד פוטנה (נועה) ולא שונאת אף אחד חוץ מבהמה אחד ואת לא כלולה. אותך אני לא מכירה אין לי כלום איתך ולא היה.
    דבר שני בגן אני יודעת בדיוק מה נותנים להם יש הוראות ברורות מה מותר לתת במעון של ויצו לילדים ע"פ הנחיות התמ"ת אז אני רגועה אין לי בעיה שנותנים לה פתי בר עוגות דובונים וופלים טופי ניסיתי לתת לה שבוע שעבר לקחה בעצמה לק וישר אמרה לא צה (לא רוצה) והעיפה אותו
    המטפלות מודעות נכון להיום למצבה והן משגיחות פי אלף עליה עם האוכל ולגבי זה סומכת בעיניים עצומות לגבי הסתומים שאמרו לי אני לא ספרתי אותם (ובעיקרון אילו אנשים שאני מכירה גם) ואת הפיצוי אני קניתי כי הרגשתי צורך היא היתה נראת מתוסכלת שלא מקבלת את השקית ולכן היה צורך לתת לה תחליף ובבית כמעט תמיד יש משהו בשבילה ומדי פעם מבקשת שוקו פתאום אז או שאני מכינה לה או קונה תלוי היכן נמצאת איתה
    וגם שנה שעברה באמת את מה שאת כתבת כאן עשו איתה במעון לא רציתי שתאכל וופלים עדין היתה רק בת שנה והיתה לי בעיה עם זה אז ביקשתי שכאשר נותנים לכל הילדים וופל שיתנו לה פתי בר כי לוופל עדין היתה קטנה וכך עשו ובאמת הרגישה טוב והיתה שמחה
    סליחה על המגילה פשוט הייתי חייבת לענות http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • תהילה יקרה - תודה רבה שענית לי כי לא האמנתי שתעני.

יש לך ילדה מדהימה ואני מאחלת לה את כל הטוב שבעולם וגם לך.

חשבתי בעצם הייתי בטוחה שאת שונאת אותי אבל את צודקת את לא מכירה אותי ואני גם את האמת לא שווה שמישהי תוציא עלי אנרגיות שליליות ותשנא.

רק טוב ולדעתי רק דיעה שלי
    גם אנרגיות שליליות על אביה של ביתך לא שווה שתוציאי. להיפך תודי לאלוהים שבזכותו ובזכותך יש לך ילדה כזאת יפה ומתוקה. אז הוא חולה. אני בטוחה לפי הסיפורים שהוא לא מחפש לעשות לך רע כי הוא אדם רע. הוא עושה רק לעצמו רע בכל ההתנהגות שלו. רחמי עליו ואל תשנאי סה"כ הוא מסכן באמת. וגם כל דבר בחיים הוא שיעור וכנראה שזה השיעור שהיית צריכה לעבור קיבלת מהשיעור הזה מתנה מאלוהים וזאת ביתך. שחררי לדעתי כל מה שאני כותבת זאת דעתי כמובן ואת יכולה לעשות כרצונך לדעתי פשוט לשחרר אותו מהמחשבות ומהשנאה ואני מאחלת לך שתמצאי את אהבת ליבך בקרוב מישהו שיעשה לך טוב ושיאהב אותך ואת ביתך ויהיו לך עוד ילדים ותשכחי אותו. סך הכל בשביל הבת לדעתי אסור לשנוא אותו כי הוא בכל זאת אביה גם אם הוא לא אבא אבל חלק ממנו קיים אצלה.

מאחלת לך רק טוב

מודה לך שענית לי כלכך יפה

נשיקות לביתך המתוקה.

ואם יבוא לך לספר מה קורה עם החוג שלקחת אותה לשחיה אשמח לשמוע פשוט מעניין אותי לדעת מה עם זה אם לא בא לך אז כמובן לא חייבת.

תודה ורק טוב

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי פוטנה11111

תהילה יקרה - תודה רבה שענית לי כי לא האמנתי שתעני.

יש לך ילדה מדהימה ואני מאחלת לה את כל הטוב שבעולם וגם לך.

חשבתי בעצם הייתי בטוחה שאת שונאת אותי אבל את צודקת את לא מכירה אותי ואני גם את האמת לא שווה שמישהי תוציא עלי אנרגיות שליליות ותשנא.

רק טוב ולדעתי רק דיעה שלי
    גם אנרגיות שליליות על אביה של ביתך לא שווה שתוציאי. להיפך תודי לאלוהים שבזכותו ובזכותך יש לך ילדה כזאת יפה ומתוקה. אז הוא חולה. אני בטוחה לפי הסיפורים שהוא לא מחפש לעשות לך רע כי הוא לא אדם רע. הוא עושה רק לעצמו רע בכל ההתנהגות שלו. רחמי עליו ואל תשנאי סה"כ הוא מסכן באמת. וגם כל דבר בחיים הוא שיעור וכנראה שזה השיעור שהיית צריכה לעבור קיבלת מהשיעור הזה מתנה מאלוהים וזאת ביתך. שחררי לדעתי כל מה שאני כותבת זאת דעתי כמובן ואת יכולה לעשות כרצונך לדעתי פשוט לשחרר אותו מהמחשבות ומהשנאה ואני מאחלת לך שתמצאי את אהבת ליבך בקרוב מישהו שיעשה לך טוב ושיאהב אותך ואת ביתך ויהיו לך עוד ילדים ותשכחי אותו. סך הכל בשביל הבת לדעתי אסור לשנוא אותו כי הוא בכל זאת אביה גם אם הוא לא אבא אבל חלק ממנו קיים אצלה.

מאחלת לך רק טוב

מודה לך שענית לי כלכך יפה

נשיקות לביתך המתוקה.

ואם יבוא לך לספר מה קורה עם החוג שלקחת אותה לשחיה אשמח לשמוע פשוט מעניין אותי לדעת מה עם זה אם לא בא לך אז כמובן לא חייבת.

תודה ורק טוב

• נועה דנדוש דווקא חולה על מיים וניהנת מהחוג סה"כ זה עושה לה רק טוב השהייה במיים ותורם למוטוריקה הגסה שלה שבעיכוב ותורם להיפוטוניה וטונוס השרירים מפעילה את השירירים מחזקת ובעזרת השם היא תיהיה בסדר כמובן שישי הבא עוד נלך אחר כך בתאריך 29 יומיים אחרי ניתוח לא בא בחשבון יכול להיות שיהיה צורך להשאיר אותה יותר באישפוז כי דנדוש מעלה חום בקלות רבה (למשל היום בבוקר שוב קמה עם 38 מעלות) אבל הכל יהיה בסדר הם יהיו חייבים לי 2 שיעורים אחד משישי שעבר שלא הלכנו כי היינו איתה במיון (נפלה במעון וקיבלה מכה בראש) ועוד שבועיים
    ולגבי הלרחם לא יכולה לרחם על מי שניסה לפגוע בבת שלי והוא גם פגע המון בבן שלו מנישואים לפני והכל מול העיניים שלי (גם הבן שלו מנישואים קודמים כבר לא מוכן להיות איתו בקשר)
    אבל תודה על העצות http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • לא הייתי נותנת את הסוכריות האלה. כשלינוי מקבלת מתנות, אני תמיד מעלימה את כל השטויות שיש שם. בדרך כלל היא לא שמה לב.
    לדעתי פעלת נכון ואהבתי את הרעיון של פיצוי שקנית לה
  • תודה נטלי ועוד משהו שתעבור את הניתוח אני אקנה לה בלון הליום שהיא כל כך מבקשת כל הזמן כרגע בעיניי זה ביזבוז כסף לקנות בלוני הליום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה