תקנו אותי אם אני טועה - נכון שהיא מפגרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמו לגיסתי היה יום הולדת 21. היא גרה באילת אז התקשרנו לחנות פרחים באילת והזמנו לה זר פרחים יפה. היה לנו גם אירוע אתמול. חתונה של בת דודה שלי. אנחנו גרים באשקלון והחתונה הייתה בצומת כנות. אז תוך כדי שהתארגנו גם התקשרנו להגיד לה מזל טוב. טוב לקראת הסוף בעלי אומר לה טוב יאללה שיהיה הרבה מזל טוב אנחנו צריכים לצאת יש לנו הסעה לחתונה אז מה הסתומה הזאת אומרת??? אההה יותר חשוב לכם לנסוע לחתונה מאשר לחגוג איתי את היום הולדת.
    מפגרת או לא מפגרת??? מה היא חשבה לעצמה שאני אתחיל לנסוע 5 שעות באוטובוס בשביל להגיד לה מזל טוב ואחזור הביתה??
    אז בעלי אומר סליחה זה חתונה של המשפחה של טניה חייבים ללכת ובעלי הוא מאוד נקשר למשפחה שלי ומאוד אוהבים אותו כל המשפחה שלי. אז היא אומרת לו אה טוב אם זה משפחה זה בסדר.



3 תגובות
עמוד 1
  • התנהגות ממש ילדותית, של אחת שחושבת שהיא מרכז העולם.

    אולי עד יומולדת 22 יעבור לה
  • ילדונת קטנה וחסרת טאקט
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

    באהבה, ליאת.
  • לא שהיא ילדונת היא פשוט מפונקת. אפילו חמותי אומרת שהיא עשתה טעויות בחינוך שלה ועכשיו היא הפכה להיות כזאת.



מותר ואסור לאכול בהריון והנקה