לכל ההורים ש"סובלים" מקריאות להוציא את הילד מהגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכל ההורים ש"סובלים" מקריאות להוציא את הילד מהגן כל יומיים כי הוא עם חום/פורח/משתעל/מנוזל

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3834164,00.html

17 תגובות
עמוד 1
  • יש לי שאלה: בייחוד אם זה גן-פרטי, האם אפשר להוציא כבקשת הגננת את הילד באמצע-היום, אך לחשב את השעות ולקזז לה את התשלום בסוף-החודש ואז היא תחשוב פעמיים האם להתקשר או לא???

• מבחינתי לילד חולה אין מקום בגן . ילד שלי לא צריך להיות חולה בגלל משהו אחר . אם היו מקפידים היו הרבה פחות ילדים בגן .
    אני רוצה לראות שיש ילד חולה בגן וגננת לא מוציא אותו . אני יפגש אתה בבית משפט כזאת רשלנות .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני מסכימה עם אלינה. לילד חולה אין מה לעשות בגן, והורים צריכים לקחת אחריות.
    אם זה אומר שכל שני וחמישי צריך להוציא אותו אז הורים צריכים להתמודד עם זה.
    אני בחיים לא דחפתי ללינוי אקמולי על הבוקר כדי "לעבוד" על הגננת
  • ילד חולה לא צריך להיות בגן!
    אם הוא מרגיש רע הוא צריך את הפינה שלו ואת ההורים שלו ולא להדביק ילדים נוספים, בסה"כ זה יחזור אליו כבומרנג.

• לי אף פעם לא קראו לי בגלל הנזלת או השיעול של דנדוש ויש לה שיעול נבחני והכל כרגע אצלה עד הניתוח יהיה כמו כרוני ואין מה לעשות יש להם אישורים מתאימים מהרופאה לגבי הילדה ושמצב מטופל והילדה במעקב רפואי לגבי זה
    והאמת בהתחלה הורים היו מדברים ולא מצא חן בעינהם אבל ברגע שהמטפלות הראו להורים את האישורים ואמרו שהילדה מטופלת ואמרוה לעבור ניתוח הכל השתנה וכולם שותקים

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • מסכימה עם כל מה שנאמר פה. לילד חולה אין מה לעשות בגן. רק שהגננות בגן הפרטי לא תמיד אכפת להם כי זה הפרנסה שלהם. קרו הרבה פעמים שהייתי מגיעה לגן ורואה ילד אחר שהוא עם נזלת או משתעל וזה חירפן אותי.
    אני אף פעם לא הייתי דוחפת לליאל אקמול ולוקחת אותו לגן אני תמיד אם הייתי רואה חום מיד הייתי מודיעה שליאל לא יגיע. ותמיד אומרים שצריך לחכות 24 שעות לראות שלילד אין חום ורק אז אפשר לקחת אותו לגן.
    מה שכן הגנת שלנו חודש אחרי מקזזת את התשלום.

• הכי מעצבן אלו האמהות האלו שעובדות וזורקות את הילדים שלהם בגן גם אם הם חולים או שנותנות אקמול בבוקר שהחום ירד לכמה שעות ואז הילד החולה בגן מדביק ילדים אחרים. זה ממש לא בסדר. אמא עובדת שתיקח ביביסיטר מטפלת או שלא תעבוד באותו היום אבל שמצפונית לא תשלח את הילד שלה לגן שאחרי זה ילדים אחרים סובלים.
    אני החזקתי את הבת שלי שבוע בבית עם פצעים בפה וחום שלא פסק וביום ראושן שזה עבר השארתי אותה עוד יום אחד בלי חום בבית ואז שלחתי לגן. גם הילד עצמו החולה מסכן כי שהוא חולה או בשלבי הבראה או לקראת מחלה ונמצא בגן ולא נח הוא עצמו חשוף להדבקויות יותר מכולם.
    סתם חבל כי ששולחים ילד חולה לגן אפשר לחשוב על זה כמה שאתן לא הייתן רוצות שהורים אחרים ישלחו ילד חולה לגן וידביק את הילד שלכם.

• והכי עצוב שהורים שדוחפים תכשיר להורדת החום לילד ושולחות אותו לגן חושבות שהן עובדות על הגננות
  • הדברים האלה באמת מרגיזים

אבל עם נזלת ושיעול אין מה לעשות יותר מ 90 אחוז מהילדים עם נזלת ושיעול

אבל לגבי חום זה סיפור אחר בכל גן יש הורה ששולח את הילד שלו עם תרופה בבוקר זה ממש מגעיל הילד סתם סובל ומדביק אחרים
  • הבעיה היא שבד"כ האמהות שמתלוננות שקוראים להם באמצע היום לקחת את הילד מהגן הן גם אותן אמהות מעצבנות שדוחפות בבוקר לילד אקמולי או נורפן כשיש לו חום, או מביאות למחרת ואומרות שלא היה לו כלום בבית

• יעל השבוע דיברתי על הנושא הזה עם אחת המטפלות של הילד בגן
    אותו ילד עם נורופן אבל בנתיים עוד ילדים נדבקים בגן וקוראים להורים שלהן לבוא לקחת
    בגלל אמהות כאלה אני נשארת לפעמים עם הילד יומים בבית
  • אוי אני כ"כ מתעבת את ההורים האלה ששולחים את הילדים לגן חולים!!!

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • אני לא מהאמהות האלה , לא אשלח את הילדה שלי חולה למעון כי דבר ראשון ילד חולה צריך את אמא שלו ודבר שני כי לא אקח על האחריות שלי להדביק ילד אחר.
    להגיד לכן שאני לא מבינה את האמהות האלה זה יהיה שקר.
    המדינה הזאת הביאה את האמהות לעשות דברים שלא נראה לי שהן היו רוצות שככה זה יראה.
    אני איבדתי את מקום עבודתי בגלל שלא הסכמתי להתפשר על עצם היותי אמא. על כך שכשהילדה שלי היתה חולה במחלות לא קלות בכלל אמרתי שעם כל הכבוד לעבודה הילדה קודמת לכל ונשארתי איתה בבית.
    ונרצה או לא נרצה על מנהלים זה לא מקובל!!!
    ובמדינה מתוקנת כמו שלנו אין לי את הדרך להוכיח שזאת הסיבה שהוא פיטר אותי. אומרים לי שאסור לו לפטר אותי רק בגלל היותי אמא אבל הכח נמצא בידיים שלו להגיד מה שהוא רוצה ולי אין מילה בעניין.
    ואני יכולה להגיד לכן שאני אנהג ככה גם במקום העבודה הבא שלי. ילדה חולה לא תשלח למעון או לגן או לבי"ס עד להחלמה מהירה.

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • זה מאגל סגור ילד חולה תמיד ידביק ילדמים אחרים , מספיק שפעם אחד ולתמיד יקפידו לא לקבל ילדים חולים אחרים יהו בראים וגם ילד חולה יחזור לגן שכולם בראים ולא יחלה שוב . גם מושג חום נמוך משגע אותי , גם 37.2 זה חום וילד עם חום כזה שהוא מנוזל מדביק ילדים אחרים .
    אישית אני חודש מתלוננת שבגן כולם מנוזלים עם שיעול, אמרו שזה חורף וכולם חולים וכו', בסוף לפני שבועיים חזר עם חום 37.5 ושיעול שלא הפסיק (אף אחד לא התקשר אלי בכלל

http://www.holdthatpic.com/
  • מסכימה איתכן, רק רוצה להזכיר:
    המון מחלות ווירוסים הם מידבקים עוד לפני שמופיעים סימפטומים כל שהם.
    כך שבגדול גם אם כולן תקפדנה לא לשלוח ילד חולה, עדיין יהיו הדבקות.

דבר שני- המערכת החיסונית היא דבר שמתפתח במהלך השנים, ולא נולדים איתו. חלק מהנוגדנים יעברו בהנקה, חלק יגיעו בחיסונים (שהם ג"כ וריאציה כלשהיא של החיידק) וחלק יגיעו במשך הזמן ממחלות שונות.
    זה חלק חשוב מאוד מההתפתחות התקינה של הילדים.

בקיצור, אני לא כל כך מבינה למה הנושא כל כך מסעיר..
    מיכל

• ברור שזה חלק תקין מהתפתחות

אבל יש דברים שילדים נדבקים מהן שאפשר למנוע את אותה מחלה
    אז למה לא למנוע את זה

• מאד מאד מאד מסכימה עם מה שכתבו מיכל-mikibh, וסיוון.
    אני רוצה להזכיר שבעולם העבודה הדורסני, התחרותי והמפלה (ב-ה' הידיעה ובראש חוצות) נשים של היום, ממש ממש אין לכולנו אפשרות לוותר על עבודה לשם האימהות או להקטין משרה או לקחת עוד ועוד ימי מחלת ילד מבלי שזה יתקבל בעין מכוערת ע"י מעסיקים (ולא משנה אם אלו גברים או נשים. הדורסנות קיימת בשני המינים, למרבה ההפתעה.).
    אז הפשרה המתקבלת, פעמים רבות, היא לשלוח ילד מצונן/משתעל לגן (אני לא מדברת על חום. חום זה דבר שמאמלל את הילד, קודם כל. ובלי קשר לאפשרות הדבקה, דבר שמאמלל את הילד שלך - לא צריך להיעשות. אבל גם לא צריך להיות יותר מידי "צדיקות" על לא כלום. חום של 37.2?... בחייכן...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה