היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לליאל היה את זה גם השתמשתי עם בלנאום. הייתי לוקחת בהתחלה רק את השמן בלי להרטיב את הראש בהתחלה ומשמנת את השיער בתנועות סיבויות ואחרי זה שוטפת. זה נעלם עם הזמן
גם לשי היה, עשיתי מה שאמרו לי כי מעולם לא היה לילדים שלי אני משתמשת בשמן טיפולי ושמה קצת באמבטיה על השיער של שי שמן תינוקות ומסרקת לה את השיער עם מסרק של תינוקות באמבטיה ואח"כ שוטפת לה עם המים של האמבטיה שיש בהם את השמן הטיפולי ויורד לה מעולה.
אני כל אמבטיה עושה לה ועכשיו גם למתן התחלתי גם אני לא אוהבת את זה.
מחר בת 3 חודשים אה
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
הי שריתוש ליפתח היה את זה די הרבה זמן (עד גיל 3-4 חודשים). מה שהייתי עושה זה לוקחת צמר גפן טבול במים+שמן בלנאום ומעסה טוב טוב את הקרקפת. חייבים להוריד את זה כי אם זה נשאר הרבה זמן זה קרקע נוחה להתרבות חיידקים מתחת לעור המקולף. "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
הי מותק חשוב להקפיד על שימוש נכון בשמן הזה כי אחרת זה באמת לא עוזר. את זירכה קודם להניס אותה לאמבטיה, להרטיב את הגוף והראש טוב טוב ורק אז להוסיף את השמן. תשאירי אותה איזה 5 דקות במים, וכמובן לא לשתמש בסבון באותה באמבטיה כי הוא מייבש את העור.
מיטל
אין מה לעשות לפחות לפי הניסיון שלי עם דבירי בזמנו גם זה חירפן אותי וזה היה ממש מגעיל כזה צהבהב הייתי מקלפת מסרקים צפופוים ושמנים וכלום זה היה חוזר תמיד עד שעבר סופית לקח איזה כמה שבועות
תודה בנות!!! אני אמשיך להשתמש בבלינאום...
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!! יום נישואין