קצת עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות!
    אני קצת חדשה גם פה וגם בעסק!!!
    אני אמא טרייה ילדתי לפני שבועיים....
    אני מניקה(לפחות עד עכשיו) הבעיה שנראה לי שהיא לא אוכלת מספיק שמה שהיא מוציאה לא מספיק לה כשאני מניקה היא נרדמת נורא מהר ואני כבר מורידה שכבה אחת של בגדים שיהיה לה קצת קר ועדיין זה לא עובד עליה!!! היא אחרי כל ארוחה מחפשת בלי סוף עוד הפעם ציצי וגם נוראה קשה לה להרדם אני גם משתדלת לשאוב אבל לא תמיד יוצא לי מספיק....
    אז אולי יש למשהי קצת טיפים בשבילי על הנקה עצמה ואולי משהי גם יודעת מה יכול להגביר חלב
    אני כבר על סף יאוש כי גם רע לי עליה שאולי לא מספיק לה וגם לי מאוג כואב!!!
    אז חשבתי אולי לעבור לסימילאק אבל אני לא יודעת עם צריך להתייעץ לני זה עם רופא או לא??!!
    תודה לכל הבנות שיעזרו לי......
5 תגובות
עמוד 1
  • לייצור חלב צריך להרגיל את השד.
    בזמנים שהיא לא יונקת תשאבי כדיי ליצור יותר חלב
    כניראה שאין לך מספיק חלב להשביע אותה

אני הייתי בנתיים משלימה לה את הארוחות בתחליף חלב כדיי שתישן טוב

בהצלחה

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • קודם כל - מזל טוב!!

בגיל הזה הציצי לא רק מספק חלב - אלא גם חום ופינוק
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מזל טוב

היא בת שבועיים. היא צריכה עוד להסתגל לעולם סביב.
    אם את רוצה להניק - בד"כ יועצת הנקה הנקה מקצועית שתגיע אלייך הביתה תוכל לעזור לך.

• מזל טוב וברוכה הבאה
    בהתחלה לקוח זמן עד שההנקה מסתדרת והתינוק יכול לינוק כל רבע שעה ורק נרדם על הציצי ואם יש לך סבלנות זה יסתדר עם הזמן אבל כדאי לראות קודם כל שהיא עולה במשקל בטיפת חלב ואם לא עולה סימן שלא אוכלת מספיק ואם עולה סימן שזה דיי מספיק.
    נראה לי שכדאי שתשאבי נניח פעם אחת ביום כדי לא להשתעבד לגבמרי אבל גם כדי לגרות.
    אני חושבת גם שעדיף לתת לה בקבוק מטרנה כתוספת ולהתייעץ עם יועץ הנקה וטיפת חלב

המסנג'ר שלי: [email protected]

• כתבו לך דברים נכונים, את צריכה לקחת את הזמן.
    יש כמה דרכים לדעת שההנקה מספיקה לה:
    עולה במשקל, חיתולים רטובים, יציאות, אם היא רגועה.
    לפעמים הם נרדמים אבל עדיין ממשיכים לינוק.

מיטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה