איך מתמודדים עם להיות לבד בבית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם
    אני אמא טריה לתינק בן 5 שבועות.
    איך מתמודדים עם להיות לבד בבית כמעט 24 שעות???? לפעמים אני מתחילה להרגיש שנאי יוצאת מדעתי בגלל בכי.
9 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!
    לא קל להתרגל למצב זה נכון..צרי לעצמך סדר יום קבוע של ארוחות, מנוחה,מקלחת, ושאר דברים שצריך לעשות בבית
    תראי טלוויזיה, תיהיי איתנו בפורום והזמן יעבור לך בסבבה
  • מנסים להתרגל , או מבקשים עזרה מאמא או אוחות או מישהי
  • היי
    כשהתינוק ישן תנסי לנוח ובשביל לא להשתגע תנסי לבקש עזרה אמא, בעל, חברה שאת יכולה לסמוך עליה בעיניים עצומות לשמור לך לחצי שעה אפילו בשביל לצאת להתאוורר בשביל להחליף את הבגדים ולראות אנשים.
    ככה זה בהתחלה.
    שיהיה בהצלחה ומזל טוב.
    רחל

• אכן זהו לא מצב קל, אבל תנסי קצת לצאת! לא משנה מה הגיל תמיד אפשר
    לצאת מהבית. עוטפים אותם טוב טוב וכמובן אם ממש קר או יורד גשם לא,
    אבל לפחות כמה פעמים בשבוע יעזור לך
    ]
  • היי מזל טוב
    אייך להעביר את הזמן ...
    תמיד אפשר להזמין חברה , משפחה וכו'
    לצאת לטייל קצת ...
    לישון בכל הזדמנות ולצבור כוחות ללילה לפחות בהתחלה
    לבשל
    להכנס לפורום זה הפתרון הכי טוב להעברת הזמן מנסיון ..
    היום כבר אין לי זמן למחשב ...לפורום אבל כשהיה הייתי פה כל היום ...
  • שלום לך. ברוכה הבאה ומזל טוב.
    את נמצאת במצב לא קל בכלל.
  • גם אני בבית לבד בשמירה-יחסית (לא-במיטה ברוך-השם), רק הורדת-הילוך..
    אז איך אני מעסיקה את עצמי?
    האמת שאני הכי אוהבת להעביר את הזמן ביחד..ולא-לבד, אבל החברות שלי עובדות ואם לא, אז גרות במקומות-אחרים..(אני חדשה יחסית ברחובות).
    מאיפה את בארץ?
    לעיתים אני יושבת אצל השכנה שלי..מביאה אליה ניירת שהצטברה לי (לימודים שלי וניירת-כללית) וכך אני מתקתקת יותר..והיא מתקתקת גם לימודים או ניקיונות..

בבית: מידי-פעם אני עושה שיעורים-פרטיים/ מסדרת ללקוחות חפצים/ניירת..
    מעצבת צנצנות-זכוכית (של נס-קפה וכו')+כרטיסי-ברכה..
    מסדרת+מנקה: עוברת על הכל לפני הלידה בע"ה..
    טלפונים+מיילים+מחשב: לסדר דברים בבית (מס-הכנסה וכו' וכו')
    לימודים (מנסה להתקדם כמה שיותר).
    נפגשת עם חברות,משפחה..
    קורס הכנה ללידה
    קוראת..

• למרווה,

זה באמת יפה מצדך שאת מנסה לעזור אבל אם היא היתה בשמירה לבד (כלומר ללא תינוק) אני מאמינה שלא היתה לה שום בעיה. אז העצות האלה נחמדות אבל לא לעניין כי כשיש תינוק חדש אין שום רצון לסדר ניירת או לקשט צינצנות.
    בעיקר יש רצון לישון ולחזור לסדר יום נורמלי.

ולך האמא הטריה,

מזל טוב, קחי אוויר, עוד מעט הכל יחזור לשגרה.
    נסי ליצור סדר יום, שיעביר לך את הזמן. תזמיני אליך מבקרים (שאת מסוגלת "לסבול"). אני מאד מבינה לליבך, שנאתי את התקופה הזאת אבל היא עברה מהר, ובונוס נוסף הוא שהתינוק מתחיל לחייך, לתקשר ולעשות דברים, מה שיעמיק את החיבור ביניכם ויגרום להנאה רבה.

• לעוגית,
    בטח שאני מבינה, את ממש צודקת, זה מצב אחר לגמריי, בגלל זה אני משתדלת לתקתק כעת מלא-דברים לפני בע"ה..
    מניסיון, הייתי הולכת לאחיות שלי אחרי-לידות: זה כייף שיש עוד מישהי בבית..אם האמא רוצה להיכנס לשירותים,מקלחת,להכין נס, שלא לדבר על כלים+כביסה בשוטף..אז יש מי ששומר על התינוק בזמן-הזה ואח"כ הייתי יושבת לעשות דברים שלי אצלן (לימודים וכו')..ככה הזמן עובר יותר מהר ויותר בכייף..ביחד..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה