מנהג??? לחכות או לא??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבן שלי בן 2 ו-9 חודשים, יש לו שיער ארוך מתולתל וגוונים בלונדיניים...
    אני כבר ממש רוצה לספר אותו... אבל יש כאלה שטוענים שנהוג לספר בן רק בגיל 3
    האם מישהי יודעת למה?
    זה הרי לא קשור לדת, נכון?
5 תגובות
עמוד 1
  • זה איזשהו מנהג שכן קשור לדת. אני אישית לא מבינה בזה ולא מאמינה אבלזו אכן אמונה או מנהג שלא מספרים ילד עד גיל שלוש ובגיל שלוש עושים מזה ממש הילולה ועלים למרון וכו - מי שמאמין.
    אם את לא מאמינה ולא בעלך אז תעשו מה שבא לכם ותספרו ואם את מאמינה תחכי.

המסנג'ר שלי: [email protected]

• זה סה"כ מנהג
    http://www.itim.org.il/?CategoryID=260&ArticleID=562
    אנחנו גם חיכינו לגיל 3 בשביל לספר את רואי .. ועשינו לו את הטקס ומסיבה והיה נחמד אבל רואי לא הסכים להסתפר אחר כך.. אז רק גזרנו לו טיפונת... עכשיו אנחנו בשיכנועים להסתפר וכלום לא עוזר לנו ....
  • זה מנהג, זה לא הלכה.
    יש בהלכה את העניין של "שלוש שנים ערלות" בנוגע לעצים למשל, שאסור לאכול מפירותיו של עץ בשלוש השנים הראשונות, על מנת לחבר בין הילד לטבע נוהגים להמתין שלוש שנים עד לביצוע התספורת הראשונה.

יש אומרים שבגיל שלוש יש את גיל ההתבגרות הראשון מתוך מספר שהילדים יחוו עד בגרותם השלמה, לכן ברגע התספורת הילד הופך פתאום מתינוק לילד (במראה)

• לדעתי כבר תחכי זה ממש כלום עוד ארבעה חודשים בקטנה
  • אם חיכית עד עכשיו אז שיהיה עוד קצת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה