שאלה בקשר לחיסון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, ד"ר ישי דוד
    ברצוני לשמוע את חוות דעתך בנוגע לחיסון נגד שפעת חזירים, יש לציין כי כיום אני נמצאת בשבוע 32 ו-3 ימים, יש לי אסטמה ואני די מלאה...בוסף עובדת כגננת בגן ילדים... מאוד מפחיד אותי ומשום מה קיבלתי "נזיפה" מרופאת משפחה שלי, למה לא עשיתי את החיסון, אני לעומת זה מרגישה מאוד בספק בנוגע לחיסון, לא בטוחה וסומכת... מפחדת קצת...
    מה דעתך בנוגע לחיסון? האם כדאי או לא כדאי? איך אתה רואה את המצב הנ"ל?? אני דיי לקראת סוף ההריון ודיי באמצע החורף... להתחסן? מומלץ, לא מומלץ?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    כמו לכל תרופה , גם לחיסון הזה יש יתרונות וחסרונות. לפי השקפתי היתרונות רבים וחשובים יותר מהחסרונות ואני מאד בעד החיסון . להחלטתך

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה