היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וואוו, אני לא מאמינה שהתינוק שלי כבר ילד מדהים, עם שפה עשירה , סקרנות , והרבה חוכמה,
ליואבי הנסיך המדהים שלי, ילד יפה שלי, אהוב קטן שלי, אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם, אתה בן מדהים, מפתיע אותי כל הזמן במעשים, במילים שלך ובכלל , בכל מה שאתה!!! אוהבת המון אמא!!!
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!! יום נישואין
מזל טוב ענקי ליואבי המקסיםםם המון אושר בריאות שמחה והמון אהבה
אורי ועדי עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות כנסו לאתר www.adidastudio.com
מזל טוב לגבר הקטן
המון מזל טוב ליואב המתוק !
יואבי המון מזל טוב ליום הולדתך אתה בהחלט גברברון מדהים ילד בוגר שיודע לוותר ולחלוק משחקים עם חברים מלא שמחה, אוהב , חכם ומתוקי
יום הולדת שמח עד 120 של אושר שמחה וגיל ולאמא המדהימה שלך וגם לאבא שיהיה תמיד נחת ממך
אוהבים תמי, אריאל ורואי
מזל טוב רק בריאות אהבה ושמחה
תודה בנות, אוהבת את כולכן!!!!! יום נישואין
מזל טוב מכל הלב
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
מזל טוב כפול ומכופל ליואבי ולנסיכה שלך
המון מזל טוב לנסיך הקטן והמהמם יואבי! "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
מזל טוב ליום הולדת 3
מזל טוב ליואבי הנסיך בן ה - 3 !!!
המון מזל טוב ליואב המתוק! עד 120
יום הולדת שמח ליואבי המקסים שאותנו כל פעם מחדש מדהים ילד חמד, מתוק להפליא שמהוריו רק טוב מצליח להוציא אז מה נאחל לילד שכזה שבחייך רק אושר ושמחה תרבה שאור ואהבה ימלאו את ימייך ושתמיד יאהבו אותך כל סובבייך שתבונה וחוכמה יובילו אותך בכל ושכל דבר תדע שאתה תמיד יכול שצבעים רבים יצבעו לך את הנשמה בהנאה, ברכה, בריאות וענווה
אוהבים אותך המוני המונים
מזל טוב מזל טוב מזללללללללללללללללללללללל טוב עד 120 שיגדל באושר אהבה והמון כייף ילד מקסים שהוא ברכה *********************
תודה יום נישואין
ווווווואי איזה התרגשות!!! קשה להאמין שהם כבר בני 3!!! מזל טוב ליואבי!!!!!!
יואבי המון המון מזל טוב ליום הולדתך ה3 הרבה בריאות אושר ושתמיד תיהיה שמח
המון מזל טוב ליום ההולדת
המון המון המוןןןןןןןן מזל טוב לנסיך המהמם!!!!!
מזל טוב יואבי החתיך!!! עד 120 שנים באירות ומאושרות לצד אחותך החדשה וההורים!!!!!!