היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רעיונות יתקבלו בברכה.... אני כל יום שוברת את הראש מה לבשל ואין לגוון כל יום עם מאכל אחר...
12 תגובות
עמוד 1
אני מבשלת בערב ולא בצהריים.... הוצאתי עוף... נראה לי אני אכין עוף ממולא בשקית קוקי
אנחנו בערב הולכים לאירוע אז הכנתי מרק ירקות ושקשוקת ירקות(אפונה וגזר)
היי אצלי אחותי היום מנקה אז היא גם מבשלת לי אורז קציצות בשר תפוחי אדמה ואפונה.
אני מכינה היום ממולאים ומרק ירקות
אתן בבית או עובדות????
קציצות עוף, וכנראה איזה תוספת ליד או פסטה ברוטב אדום
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
אני כל יום מבשלת ארוחה חמה ואף מושקעת, אבל.... היום שלי נורא לחוץ אני מגיעה בדר"כ בשעה 17.00 ובשעתיים אני מבשלת, מסדרת, מכבסת, מנקה, מקלחת את הבנות שעד שעה 19.00 הכל מתוקתק, ובגגל זה אני שואלת, כי יש מתכונים שמצריכים זמן בישול רב ממתכונים אחרים...
אני עושה שעועית ירוקה עם שניצל ורוטב עגבניות + אורז []
אני היום החלטתי לנוח קצת כי אני במחזור. אז הדבר היחידי שהכנתי זה את אמא שלי- הודעתי לה שאנחנו באים לצהריים
אני רואה שהרוב כבר בישלתי.... אולי נלך על קוסקוס?????????
אני גם עובדת וזאת הסיבה שאנחנו אוכלים את הארוחה הבשרית בערב
טוב בסוף עשיתי אושפלו יצא יאמייייייייייי סוףףףףףףףףף