מסע מפרך וקשה מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולכן הייתי בטוחה שלאתר הזה אני כבר לא יחזור אמרתי לעצמי זהו החודש זה החודש אך כל חודש מחדש המחזור הגיע הלב נשבר והדמעות לא הפסיקו לרדת מעצמן ובכל זאת הרמתי את עצמי מחדש כל חודש בתקווה שהחודש זה באמת החודש האחרון ולבסוף אחרי כבר קרוב לשנתיים {יחסית הרבה זמן} הרמתי ידיים נכנסתי לדיכאונות ויצאתי מהן בקושי רב כל אישה הרה שהייתה בקרבתי גרמה לי להישבר ולבכות בתוכי אחרי שנה של ניסיונות טבעיים להיכנס להריון שכשלו הודתי ואמרתי שזהו צריך להתחיל טיפולים והתחלתי אחרי 5 חודשיים של איאקקלומין שכל חודש אני אומרת לעצמי זהו הנה זה בא.... וכמובן שרק המחזור הוא זה שהגיע עליתי שלב לטיפול חדש ואחרי 5 חודשיים של טיפולים בפיוריגון עם הזרקות כל יום לעצמי והאוביטרל שגם לא הצליחו אני כבר לא יודעת מה לחשוב אולי ה' לא רוצה שיהיו לי ילדיים אולי להפסיק ולנסות אני כבר לא יכולה יותר מאוד אבל מאוד קשה לי ועכשיו אני אמורה לעבור ל IVF האם יש לי סיבה לתקווה כל שהיא אני כבר לא כל כל אופטימית אז חזרתי לפה לקבל תמיכה ועידוד אין לי ילדיים ולבעלי יש בעיית זרע אחרי חודשיים של כדורים הרופא אומר שעכשיו הזרע "סביר" מה זה אמור להביע מה אני אמורה להבין מזה בכלל אני רוצה מילים יותר פשוטות יהיה או לא יהיה לי ילד להמשיך את הטיפולים או להתחיל בטיפול אחר של אימוץ אולי כל תסמין חדש אני מקשרת ישר להריון אני ישר אומרת לבעלי הנה זה לא היה לי חודש שעבר אולי זה עכשיו באמת הריון וכל חודש הסרט חוזר על עצמו מחדש עשיתי הפסקה של 3 חודשיים מהטיפולים לפני המעבר ל IVF וניסינו באופן טבעי אולי הפעם בלי עזה של הרופאים זה יצליח זה יתפס ואז נצחק על כל מה שהיה אבל לא לי זה כנראה שלא נועד לקרות והנה עכשיו סיימתי מחזור משונה של 6 ימים מחזור " שחור" שבחיים לא היה לי אבל המחזור שלי סדיר אז זה הגיוני שאולי בגלל שהפסקתי את הטיפולים אז הגוף מתנקה ומאתמול אחרי שסיימתי רק אתמות בלילה את המחזור נתפסתי בכאבים ולחצים ברחם { בטן תחתונה קצת יותר מתחת לתבור} ובבוקר שקמתי גם עם נפיחות בבטן התחתונה עם לחצים כשחזרתי מהעבודה נכנסתי לשירותים מבוהלת ולהפתעתי דם אדום יפה ונקי כמו שמחזור אמור להיות אז מה אני אמורה להבין מזה ...??? שרק עכשיו הגיע המחזור???? תעזרו לי בבקשה אני מיואשת כבר.... תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי....... קודם כל לנשום....... מאמי מה זה המילים האלו???
    האם יש סיכוי?.......!!! לעבור לאימוץ??!!! אני ממש כועסת!!!

למרות שחלילה אני לא פוסלת אבל את ממש בתחילת הדרך..... וכבר מרימה ידיים ?........ לא בבית ספרנו

יש כאן בנות שמנסות 4 ו 5 שנים עם המון טיפולי IVF שנכשלו........

הדבר היחיד שאסור לך זה להתייאש!!! מותר לבכות מותר לכעוס מותר להיות קצת עצובים....
    אבל מהר מאוד להרים את הראש ולמלא את הנשמה ובעיקר את הראש במחשבות טובות וחיוביות...... !!! כי העצב והכאב גורםומבש רעות ולא טוב!

אני אומנם כבר לא ממש נכנסת לכאן אבל גם אני כאן יותר משנתיים...
    (הספקתי כבר להחליף שם) ונראה לך שהרמתי ידיים???!!! וגם בעלי עם בעיית זרע שמוגדרת קשה!!!
    המטרה שלנו קדושה והיא שווה כל מאמץ ודמעה....

צריך לשאוב הרבה כוחות לבקש מההוא שבשמיים חזק ומכל הלב...

ותאמיני לי הוא יודע מה הוא עושה,
    הוא נותן לכל אחד ואחד את המגיע לו בזמן שלו ובדרך הכי נכונה לו!!!

אז בבקשה ממך תרימי ראש לתקופה חדשה תקופה של חיוכים ושמחה ואמונה ובקרוב זה יגיע.... "ויהי מה..."

את בקרוב תהיי אמא , אמא מדהימה ומאושרת!!!

"אשתך כגפן פוריה בירכתי ביתך, בניך כשתולי זיתים סביב לשולחנך..."

• כמה שאני מבינה לליבך!!!!
    אני כבר 5 שנים טובות עוברת את מה שאת עוברת אפילו
    ביותר גדול ממך ...

אין מה לעשות נשמה ... כנראה שיש לנו תיקון לעבור
    צריך הרבה כוחות והרבה תפילות ובע"ה הכל יהיה בסדר!
    מותר לבכות אבל אסור להתייאש !!!!

זה יגיע בע"ה ואני מקווה שזה יגיע מהר לי , לך ולכול בנות ישראל
    תהיי חזקה וה' יהיה בעזרך .

אני כול כך מבינה אותך את פשוט לא מבינה עד כמה .
    תדעי שהלחץ שלנו כול כך לא תורם תשתדלי כמה שפחות לחשוב על זה
    למרות שאני יודעת היטב עד כמה זה קשה .

שיהיה בהצלחה מותק והכי חשוב להיות תמיד בשמחה !
  • היי מותק...

קודם כל תנשמי עמוק, אני מבינה אותך, אבל למילים כמו שכתבת אסור שיהיה מקום בלקסיקון שלך, אצל ריבונו של עולם הכל מדוייק! ממש מדוייק, ושדברים קורים בצורה כזו יש להם סיבה יש מסובב להכל...

תתפללי אליו, תבקשי כח לעבור את הכל, יש כאן בנות עם "רזומה" ארוך יותר משלי ושלך והייאוש הוא מהן והלאה, אסור להתייאש, את חייבת ללמוד לחיות בשמחה והודיה לה' יתברך.

אני יודעת שזה קשה, מאוד קשה, כל חודש מצפים, כל חודש עוברים עוד פרוטוקול.. והימים שחולפים והמחזור שמגיע כל פעם מחדש.. מקשה על להרים את הראש.. ולמצוא את המקום לשמוח ולהודות!

קל להגיד יותר קשה לבצע - בהחלט, וזו העבודה שלנו כאן להרים את הראש להודות לריובנו של עולם ולתת לו לעשות את העבודה הטובה ביותר... כל נשמה שיורדת לעולם יש לה מסלול מדוייק, הכל הכל הכל הכל הכל מריבונו של עולם.. והסבלנות היא הכרחית בכדי לעבור את התהליך...

אני יכולה לומר לך שאם תאמצי את השמחה ואת ההודיה את תגלי אושר אין סופי.. את תהיי האמא המדהימה של הילדים המקסימים שלך! זה יקרה! בזמן שלו ובדיוק לפי התוכנית האלוקית! בדיוק!

אני בדיוק בסיומו של חודש מקווה מאוד מאוד שלא לקבל, כל החודש אני מתפללת לריובנו של עולם שלא אתאכזב שייתן לי כח בסופו של החודש להרים את הראש ולהודות לו, כל הלילה התהפכתי עם כאבי מחזור, בדיוק כמו שזה בכל פעם, באותו תזמון, באותה עוצמה.. כנראה שהחודש הזה יסתיים כפי שהתחיל...

ואני משחררת, מודה לה' ואומרת לו שאני בטוחה שהוא עושה הכל בעבורי לטובה, אין לי דאגה, זה כנראה לא הזמן של הילד/ה שלי להגיע, לריבונו של עולם יש את התכנון המדוייק ואני מתפללת אליו שיעזור לי להודות ולזכור שלא משנה מה יקרה ריבונו של עולם הוא איתי.. ותהיי בטוחה שהוא איתך!

גם בתחילת החודש שהזרקתי, השתדלתי בכל זריקה להודות לה' שנתן לי את ההזדמנות הזו, את הדרך הזו, את הכח להתפלל אליו וללמוד עוד פרק באמונה...

"אין יאוש בעולם כלל! אפילו חרב חדה מונחת על צווארו של אדם אל ימנע עצמו מן הרחמים"

אל תתעצבי, עצבות היא הדרך שלנו למנוע מהשפע להגיע אלינו.. תאמצי את השמחה, תחייכי, תזכרי שבדרך הזו יש מנהל אחד, עם כל ההשתדלויות שאנחנו עושות.. רק ריבונו של עולם הוא הוא זה שמחליט קובע.. את כל הכוחות כולם יש להפנות כלפיו!

זה בוודאי יקרה! אנ ימאמינה בזה בכל מאודי.. מאמינה שאני אהיה בהריון.. מתי? זה בידים שלו.. ואם זה בידים שלו.. כבר אין לי מה לדאוג.. רק להתפלל אליו!
  • מסכימה עם כולן
    הייאוש הוא המכה הכי קשה של ההצלחה הוא ההיפך מהצלחה הוא הכישלון לא הכישלון אלא הייאוש
    כמו שאת צריכה לקום בבוקר לשטוף שיניים וללכת לעבודה ככה תבצעי את המטלות שאת צריכה כדי להיכנס להריון זוהי חלק מהשגרה שלנו כבר ועלינו ללמוד שזו הדרך בנתיים עד להריון המיוחל זה לא לכל החיים זה לתקופת בניים את מבינה
    אתם באמת בתחילת הדרך עוד לא ניסת הפריה אולי זה יצליח לכם בפעם הראשונה ,אם יש זרע סביר זוהי בדיוק הדרך ולמה שלא תלכי לשם למה שתפספסי,
    אימוץ הוא האלטרנטיבה האחרונה כשתגיעי לשם את כבר תדעי אבל אני מאחלת לך שלא תגיעי כי יש לך עוד דרך לעבור ואת תעברי אותה כמו גדולה, אם ידעת להזריק לעצמך ועברת את הזריקות אף אחד לא יכול לעמוד בפנייך את מבינה
    בהצלחה רבה בהפריה הראשונה והאחרונה וחיוך אף פעם לא מזיק אז אני מקווה שאת מחייכת עכשיו

נעמה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה