אוף ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן..
    התינוק שלי כבר בן חודש ועשרה ימים וככל שעובר הזמן הוא צורך יותר ויותר תחליף חלב. אני מניקה אותו אבל למרות שהוא יונק (ואולי לא) לפעמים אפילו שעה , הוא לא רוגע ואני נאלצת להביא לו סמילאק..זה חשוב לי להניק וזה מבאס אותי..אין לי מה לשאוב אחרי שהוא יונק כי אין שם מעט כלום.התחלתי לקחת כמוסות חילבה, אבל לא נראה שזה באמת עוזר.
    את הגדולה שלי הנקתי מלא 4 חודשים והמשכתי עד גיל חצי שנה יחד עם סמילאק , ככל הנראה זה לא מה שיהיה עם הקטן.
    אשמח לעצות להגברת כמות החלב..
10 תגובות
עמוד 1
  • תשתי המון נוזלים ותוכלי אוכל מזין. זה מה שמגביר את ייצור החלב (וכמובן הנקה עצמה מגבירה את כמות החלב)
    [[[
  • אומרים שבירה שחורה ממלא את החזה בחלב אם

• בירה שחורה בעיקר ממלאה את התחת
  • בירה שחורה בעיקר ממלאה את התחת
  • ברגע שמתחילים לתת תחליפים זו בעיה כי אז הגוף לא מייצר את כמות החלב שהתינוק באמת צריך, אלא פחות
    ]
  • "חלב אם" של חותם טבע מומלצות בחום....
    ותחכי שעה אחרי שהוא מסיים לינוק לפני שאת שואבת
    בהצלחה
  • ענבר =
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • לי אישית עזרה הבירה השחורה וזה ממש ממש מממממממש לא עבר לתחת
  • הבנות כבר נתנו לך את כל העיצות האפשריות!
    בהחלט צריך לשתות הרבה ולהמשיך לשאוב גם אם לא יוצא כלום! כך את מאותת לגוף לייצר עוד חלב.
    שיהיה בהצלחה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני הנקתי עד גיל שנתיים
    [url=http://www.glitterfly.com]

שליו שלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה