לאחר צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני צריכה עזרה, בחודש שעבר לקחתי כדורי איקאקלומין וזריקת אוביטרול וזה לא הצליח קיבלתי את המחזור יותר מהר מהרגיל, החודש עשיתי צילום רחם בהמלצת הרופא, והיום אני כעבור 17-18 יום מהביוץ והמחזור עדיין לא הגיע (תודה לאל) נקווה שגם לא יגיע.
    שאלתי היא האם ההורמונים שלקחתי חודש שעבר עדיין בעלי השפעה גם החודש? או שזאת ההגדה של צילום הרחם?ועד מתי לחכות לפני שאעשה בדיקה? ממש אין לי כוח שוב להתאכזב.
    אשמח לתגובה מהירה.
    שיהיה לכולן בהצלחה, אמן
    צילי.
7 תגובות
עמוד 1
  • האם הוסת שלך סדירה?
    ובגם אני כנראה אצטרך צילום רחם בקרוב,
    לקחתי סבב שני של איקקלומין ואפילו לא בייצתי .. אז לא הגעתי לשלב של אוביטרל אני מחכה לוסת שלא מגיעה ...
    למרות שהרופאה אמרה שהיא בטוח תגיע בגלל עובי הרירית
    המון סימני שאלה..
    אה כן הבנתי שאין השפעה של ההרומנים לחודש אחרי..
    בהצלחה
  • תגידי את אמיתית - אני כולה 5 ימים אחרי ביוץ כבר מטפסת על הקירות עם הציפורניים שאין לי ..... למה את לא בודקת הריון?
    כבר ביום 13 אחרי ביוץ הבדיקה מזהה הריון (ובטח בטח בדיקת דם)
    יאללה - רוצי לסופר פארם ותעדכני!!
    מחזיקה לך
  • היי בנות
    עשיתי בדיקה ויצאה חיובית.
    עכשיו רק צריך להחזיק אצבעות שיהיה בסדר עד הסוף, אני אחרי 2 הפלות, עובר ללא דופק....
    ולמעיין 92 תעשי צילום רחם אם את צריכה, זה לא כזה נורא כמו שמתארות הבנות, אני לקחת אופטלגין חצי שעה לפני וכדור קלמנרוין להרגעה, נשימות עמוקות בעת הביצוע וזה עובר.
    הנה אחרי שנה של נסיונות והנה הצילום רחם גרם להצלחה.
    בהצלחה לכולנו
    צילי
  • מזל טוב . כלכך ריגשת אותי ..
    בהצלחה!!האמת ששמעתי מעין אגדה אורבנית שאחרי צילום רחם הרבה נקלטות..
    והנה את מוכיחה את זה..
    אני האמת מפחדת כבר להיות אופטימית כי ממש לא בא לי להתאכז שוב
    ובכלל אני לא קיבלתי ווסת אחרי שלא בייצתי מאקקולמין ..
  • תפזרי אבקת הריון - אמן שכולנו כאן נפתח פורום חדש ועגלגל במקום הנכון
    שיהיה במזל טוב
  • אני כבר עגלגלה (ממש עגלה ) אבל לא מהסיבה הנכונה ...
  • מזל טוב!

אבקת הריון היא מצרך חשוב פה בסביבה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה