היי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד תשובה שלילית קיבלתי הבוקר ,אני נמצאת בעבודה לא מפסיקה לבכות ואין לי ושג למה העונש הזה, והכי מעצבן שהרופאים לא אופטימים קשה לי מאוד אני מתמודדת לבד עצוב לי ורע לי ואני לא יודעת מתי אני אחבוק תינוק משלי
    סליחה על הבכייכנות אבל זה חזק ממני
    אירית
5 תגובות
עמוד 1
  • שולחת לך המון המון
    יהיה בסדר !!!!
  • אירית מותק!

אני מבינה את הכאב שלך.. אבל רק תזכרי שהרופאים הם בובות בידיו של ריבונו של עולם...
    רופא ממקסם את הסיכויים.. אבל את העבודה האמיתית עושה ריבונו של עולם...

וגם אם יעמדו אלף רופאים פאסימיים אין להם את הכח לקבוע.. רק סתם לאכזב!

תתפללי לריובנו של עולם! רק הוא והוא בלבד זה שיתן לך את התינוק/ת שלך!

ואני מאמינה שעם הרצון שלך החזק.. זה בוודאי יקרה!
  • שולחת לך אלף חיבוקים
    דווקא ציפיתי לבשורות טובות ממך, אבל אני מסכימה באלף אחוז אם דינה1
    אין סיבה שזה לא יקרה לך, את עדיין פוריה, הזרעים מצויינים ואין סיבה שזה לא יתפוס אצלך זה רק זמן שהרחם שלך יבין שהוא צריך לתפוס הריון.
    נכון שההתמודדות לבד היא קצת יותר קשה מהביחד אבל שתדעי לך שלא תמיד בן הזוג עוזר ולפעמים אף מעכב אז קחי את זה בצורה הזו
    אולי תעשי הפסקה של חודש, תצברי כוחות ותחזרי לטיפול הבא עם כוח
    אבל זה לשיקולך אני יודעת שיש כאן גם את מימד הזמן
    מאחלת לך הצלחות בסיבוב הבא והמנצח!

נעמה
  • הי מתוקה מה שלומך?
    אני עוקבת אחרי הפורום הזה בחשאי מידי יום ביומו בתקווה לבשורות משמחות וכבר פחות כותבת בעצמי אבל הפעם אני חושבת אני חייבת להגיב לך,
    אני דוגמא חיה לחוסר ידע אצל הרופאים, להזכירך אני פוליציסטית, בעלי עם בעיות זרע, יש לי מחיצה ברחם ועוד ועוד.
    אף רופא שהייתי אצלו לא היה אופטימי וכולם הכינו אותנו לכך שאנחנו לקראת מסע ארוך של שנים בנסיונות להיכנס להריון.
    דווקא מתוך אמונה ברופאים והבנה כי אכן המסע שלי ארוך יותר ומדובר על שנים החלטתי לעשות הפסקה בטיפולים ואז קרה נס, נכנסתי להריון טיבעי.
    אני כרגע שבוע 17, עם בן, מאושרת עד הגג ובאמת מאמינה לניסים.
    אני לא דתייה והאמונה שלי היתה רעועה, אבל אחרי שקרה לי הנס הזה, כל מה שאני יכולה להגיד לך זה שניסים קורים, וצריך סבלנות, אמונה ותחושה פנימית חזקה כזו שגם את תהיי אמא.
    ייקירתי לא אחת את עודדת אותי במסע שלי כשכתב עם אותיות של קידוש לבנה שאני אהיה אמא, אז עכשיו תורי:
    את תהיי אמא!
    אוהבת אותך,
    ומאמינה בך
    כיופית
  • תודה בנות כולכן צודקות מאוד במאת האחוזים
    אני תמיד מעודדת ולכן קשה לי היתי בטוחה שזה יתפוס הפעם כי אין לי בעיה בכלל וזרע מצויין אבל יכול להיות בגלל גילי למרות שיש בנות שאני מכירה גם בגילי ויותר גדולות ממני שנקלטו .

דינה יקירתי תודה על העידוד את מקסימה את אומרת שהכל מבורא עולם , אין לי ספק בכלל אני יודעת את זה אבל לפחות שהרופאים קצת אבל קצת יעודדו.

נעמה מותק גם אני ציפתי לשמוע בשורות טובות וכל הדרך לעבודה התפללתי והתשובה השלילית ששמעתי מבית חולים זה היה הלם לא יכולתי להגיב . ודרך אגב אני עושה הפסקה בגלל שהפרופסור שאני אמורה להיפגש זה יהיה כנראה בפברואר אז במליא אני יהיה בהפסקה עם כל הזריקות וכל הכימקלים לגוף .

כיופית את מתוקה מאוד ואני שמחה מאוד על כך שאת בהריון ושזה יהיה הריון קל
    ואת צודקת מאוג לגבי מה שאמרת ונכון שצריך סבלנות ,ואני מאמינה שהטיפול הבא יהיה מנצח בע"ה
    ובכלל תודה לכל מי שהגיבה

אוהבת את כולכן

אירית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה