גריזלדה .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהצלחה .... קראתי את ההודעות שלך לדר ישי רק תזכרי שזקיק אחד מספיק בשביל ליצור עובר ולפעמים גם 2

9 תגובות
עמוד 1
  • תודה מקסימה!!!!!
    מה שלומך? איך מתקדם? איזה שבוע את היום?
  • יובלי - את כאן לפעמים?
  • היי ,
    לעיתים אני נכנסת אין לי הרבה זמן .... עבודה עבודה עבודה תקופה לחוצה משהו ...
    מה איתך איך מתקדם ?
    מקווה לשמוע בקרוב בשורות .....
  • אצלי להפך - דווקא בעבודה אני מוצאת זמן להיכנס לכאן - כמה פעמים ביום לפעמים ...
    כל היום מול מחשב אז אפשר להבין ...
    הלוואי ... בינתיים אני ביום 10 אחרי ביוץ מתחרפנת!!! כואב לי בטירוף הגב התחתון בכלל כל הרצועה התחתונה שלי פשוט כואבת בטן תחתונה וגב - יש מצב שזה סימן למשהו?
    לא ענית לי באיזה שבוע את עכשיו ..... ואיך המרגש... מקווה שהכל מצויין
  • אההה סליחה אני בשבוע 16 + יהיה לנו בע"ה בן ..... חוץ מזה שאני אוכלת מלא (עישנתי לפני ההריון וכמובן שהפסקתי אז נראה לי שהתאבון שלי ככה גדל מאז אבל בקטנה ) עליתי כבר 4 קילו

• תודה מותק! אני מתה להצטרף אלייך - החלטתי לעשות היום בערב ובבוקר שוב בדיקה - אני לא מתאפקת יותר!!!!! (ויש לי מלייןטלפים בדיקות אז ...)
    4 קילו זה בקטנה - רק תוודאי לאכול בריא
    איך זה הריון? אוף אני מתה להיות שם - אחרי דופק .... שבוע 16 .... ב"ה אני מתפללת שכל המלאכיות מכאן ייכנסו להריונות תקינים ומאושרים
    והלוואי שעוד החודש
    אמן אמן אמן אמן אמן
  • אמן ואמן ....
    מאמי מוקדם מידי שלא תתאכזבי לפחות תמתיני עוד יומיים .....בקרוב את תדעי איך זה .....
    ומהפה שלך לאלוהים שכולן יקלטו במהרה להריון עגול ובריא
  • טוב, לא כיף לראות פס אחד ידעתי שאסור, בעלי התחנן שלא אעשה את זה אבל אני כמובן (שבמקרה הזה זה ציור שמראה על "סתומה").
    אם לא חודש הבא מפעילים את כל התותחים - זריקות, הזרעה - הכל, זה קשה, קשה לי מאוד, במיוחד שיש לי חברה טובה שאני והיא נכנסנו להריון ביחד (הייתי אפילו לפניה בשבועיים) והיום היא כבר שבוע 34 כמעט - אני רואה אותה ולא מקנאה יש פשוט מין עצב כזה ... אני אוהבת אותה אבל זה קורע מבפנים וכל פגישה אני עובדת על עצמי לפני ... לא רוצה שחס וחלילה יקרה לה משהו אבל זה מבעס לדעת שיכולתי היום כבר להיות עם ממש תינוק בבטן והנה היא כבר כמעט יולדת ואני אפילו לא בהריון ..... לא רוצה להיות אנושית לפעמים אלא להתעלות מעל כל זה ... אבל ככה אני מרגישה .. יעבור.
  • היי בקשר לבדיקה הרי שאת יודעת שמוקדם מידי .....מיותר אפילו להגיב לזה
    בקשר לנושא השני אז ככה בהפלה השנייה .... אני וחברה שלי קיבלנו ווסת באותו יום גילינו שאנחנו בהריון באותו היום .... לצערי זה לא היה זמני אני זוכרת את הרגשות המעורבים וזה טיבעי אבל אני לקחתי את זה למקום אחר למדתי ממנה על ההריון לעשות ולא לעשות כמובן שהיא כבר ילדה כשהלכתי לבקר את הילד אחרי הלידה בדיעבד הייתי בדיוק בביוץ שהביא עימו הריון וכמובן שלא ידעתי עדיין אבל הבנתי שאין לזה קשר אליי ולתהליך שלי מותר לך ךהרגיש כל מה שאת מרגישה רק לא לתת לזה מקום גדול מידי תקחי מזה רק את הטוב תשאלי שאלות כי עוד מעט גם את תהיי שם אני בטוחה בזה ... את תראי זה עוד יגיע אצלי זה קרה כשבאמת האמנתי בזה .....
    אז קדימה לא לאבד תקווה החודש הזה עדיין לא אבוד וחלילה גם אם כן כמו שאמרת יש מה לעשות יהיה בסדר את תראי אני ממתינה ליום שתרשמי פה שאת בהריון זה קרוב מתמיד תאמיני רק תאמיני !!!!!!!!!!!
    קבלי אלפי וחיזוקים
    לנשום עמוק ולאמץ את הרעיון שעוד מעט את תהיי בהריון !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה