היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם זה יצטרך עזרה מקצועית אינ פונה בכיף אבל שהיא תחזור לקידמתה
אין לי מושג מה לענות לך שיעבור במהרה....
אולי תתנו לה בלילה דובי ותגידו לה שהוא שומר עליה..? כשהיא מפחדת ממשהו, אל תגידי לה "אין לך ממה לפחד", אלא תראי לה שאת מבינה אותה. למשל "את צודקת, האריה באמת קצת מפחיד, אבל הוא בטלויזיה..." בעצם זה שאת אומרת לה שאין לה ממה לפחד, אז היא מתוסכלת עוד יותר שאף אחד לא מבין אותה, מבינה? יכול להיות שהיא ממציאה את הפחדים כדי לקבל ממך מין הגנה ותשומת לב. תזרמי איתה. לגבי ההתפרצויות שלה, אני חושבת שמספיק להסביר פעם פעמיים ואחרי זה לנסות להתעלם. שיהיה בהצלחה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מילינוש
בעיקרון זה גיל שכולם עוברים לא יודעת אם לשייך את זה לתינוקת החדשה המון סבלנות ואהבה וזה יעבור
רוצה לחזק את מילנה, להגיד "אין לך מה לפחד" זה מתנשא על הילד היא מפחדת זה עובדה. מה שאצלנו עזר מאוד זה שיטות להברחת הפחד- מקל קסמים, מדבקה של פיה, כל מיני כאלה עזרו. הייתה לאלה תקופה ארוכה של פחדים מהמון דברים. זה עובר. תחזקי אותה, "אני יודעת שאת מפחדת, אמא פה, בואי נגרש את הפחדים" תני לה גב. סבלנות וזה יעבור! [./]
הי מותק, זה גם עניין של גיל וגם של המצב החדש. לפני הלידה ידעתי שהולך להיות שינוי, אבל לא הבנתי כמה זה יהיה קשה לגדול
מקווה שזה יעבור מהר. קבלי בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אין ספק שהיא מגיבה גם למצב החדש ואולי באמת היא מתחילה את שלב הפחדים. כפי שנאמר לך קודם אין טעם לומר לה ש"אין לה מה לפחד" זה לא מה שגורם לה לא לפחד, ההיפך לחזק אותה ולא "לזלזל" במה שהיא מרגישה ובאמת לתת לה אולי איזו דמות ש"תשמור" עליה. חוץ מזה צריך המון סבלנות היא מסתגלת למצב החדש (אומנם עברו איזה חודשיים... אבל עדין) ואולי גם בודקת גבולות. באמת מצבך טוב תארי לך היא הייתה כך כל היום
אין ספק שהיא מגיבה גם למצב החדש ואולי באמת היא מתחילה את שלב הפחדים. כפי שנאמר לך קודם אין טעם לומר לה ש"אין לה מה לפחד" זה לא מה שגורם לה לא לפחד, ההיפך לחזק אותה ולא "לזלזל" במה שהיא מרגישה ובאמת לתת לה אולי איזו דמות ש"תשמור" עליה. חוץ מזה צריך המון סבלנות היא מסתגלת למצב החדש (אומנם עברו איזה חודשיים... אבל עדין) ואולי גם בודקת גבולות. באמת מצבך טוב תארי לך היא הייתה כך כל היום
זה עובר! זה עובר!!! גם אצלנו אחרי הלידה של ניצן יותם היה עושה לנו את המוות בלילות.. בוכה, צועק, לא מוכן לישון וכו'.. כולם היו שואלים אותי איך ניצן ואם הוא נותן לי לישון בלילה והייתי אומרת שניצן כן, יותם לא..
אני גם חושבת שאת צריכה לתת לה חפץ ש"ישמור" עליה... לעידן למשל יש ציור קיר של סימבה ומופאסה ממלך האריות ואנחנו כל הזמן אומרים לו שהאריה שומר עליו בלילה.... וששמים אותו במיטה הוא אומר " אאיה, ווואאאההה" כלומר אריה, ושואג כמו אריה