האם יש הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

אני מנסה להיכנס להריון ויש לי שחלות פוליציסטיות לכן אין לי מחזור סדיר.

התחלית לעשות מעקב זקיקים, ולפני שלושה שבועות ביום שלישי גילו שזקיק אחד התחיל לגדול והוא היה 10X10 ורירית הרחם 6, אמרו לי שלקראת שבת אמור להיות ביוץ. יום אחרי זה עשיתי עוד פעם מעקב זקיקים ולא ראו כבר זקיק- כנראה שהיה ביוץ אלא שרירית הרחם קטנה והייתה 4 מ"מ. עד היום (שבועיים וחצי אחרי הביוץ) עדיין לא קיבלתי מחזור, אולם בבדיקת הריון ביתית שעשיתי התשובה יצא שלילית.

שאלתי היא כזאת:

האם בכלל התרחש ביוץ?

האם אני בהריון?

אני מאוד לחוצה והרופאה שלי המליצה לי לעשות בדיקת דם רק בעוד מספר ימים.

תודה ויום נעים
1 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    שאלה טובה, את בהחלט יכולה לעשות בדיקת דם כבר, קחי בחשבון שאחת הבעיות עם שחלות פוליציסטיות זה מחזור לא סדיר ולכן התשובה האמינה היחידה תהיה בבדיקת דם.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה