עולמי חרב עלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוב זה קורה.. ציפייה אדירה כשמתחיל איחור, מנסה שלא לחשוב אבל כבר מדמיינת את 2 הפסים במקלון, את האושר של בעלי כשיראה, את השמחה של המשפחה, את החיוך הגדול שלי מאוזן לאוזן ואת המילים המדהימות שאני כ"כ מחכה שיצאו מפי.. אני ב-ה-ר-י-ו-ן!!! אבל זה שוב קורה.. כתמים חומים,תקווה אדירה שמדובר רק בהשתרשות כצפוי בשבוע הרביעי להריון.. תפילות לתוך הלילה מחשבות אין סופיות, בכייה והתחננות לקב"ה שרואה ויודע איזה מאמץ אני עושה כדי לזכות לברכתו להריון וכמה אני רוצה את זה ומוכנה לוותר על כ"כ הרבה דברים בשביל זה..
    אבל זה קורה..דם! הלב שלי מתרסק! אני לא מצליחה לאסוף את עצמי, ים של דמעות זורם מעיניי.. איך מתגברים? איך שומרים על האמונה?? אני ממש מרגישה איך שהלב שלי מתפורר, התקוות נעלמות, החלום להריון נמוג..
    למה? למה?? מה אלוקים רוצה ממני?? אני יודעת שאני חייבת לשמור על האמונה גם ברגעים קשים ולא רק בטובים.. אומרים שהכל לטובה והלוואי והייתי יודעת למה זה לטובה??
    הלוואי ורק הייתי יודעת מתי כבר אני יצליח להיכנס להריון.. אם היה בא מלאך ואומר לי שבעוד חצי שנה אני אכנס להריון הייתי מאושרת למרות שזה כ"כ רחוק.. אני רוצה לדעת מתי יגיע הקץ ליסורים.. מתי????
    כבר קשה לי לראות אנשים מסיבי נכנסים להריון בקלות ובטעות, עד כדי כך שאני לא מסוגלת לראות את אחיינים שלי. אני כ"כ לא רוצה להרגיש את הקנאה הזאת.
    למה?????????????
8 תגובות
עמוד 1

• ליבי ליבי איתך, אין לי כבר מה לומר כי זה כל כך קשה וכואב והמסע הוא מייגע אבל צריך לקוות לטוב
  • מזדהה איתך מכל הלב והנשמה
    אני לא כ"כ יודעת מה לייעץ מהסיבה שאני באותה מחשבה איתך,גם אני כ"כ מצפה להיות אמא......
    אני יכולה לומר לך שאני לפחות מנסה להעסיק את עצמי רק כדי לא להתעסק במחשבות הקשות האלה,תצאי עם חברות,תעשי שופינג מטורף,תתעמלי,תעשי אהבה ללא חישובים,זה קל לומר כי גם לי זה קשה נורא
    אבל נראה לי שפחות קשה לי כאשר אני עסוקה תמיד במשהו

מאחלת לך שתהייה אמא בקרוב!!!!!!!

nofnof
  • אני יכולה לאחל לך מה שאני מאחלת לעצמי.. שיהיה לנו לכולנו ממש בקרוב הרגשת אושר ענקית ובטן ענקית .
    שאת הדמעות שלא מפסיקות לנזול יחליפו דמעות של התרגשות ואושר .

כל כך מבינה ומזדהה איתך.
    מרגישה בתהומות השיממון והרגשת חוסר חשק לכלום ..
    נמאס גם לי ..
    חשבתי אולי ללכת למישהו מקצועי שייתן לי כדורים למצב רוח,
    יש דבר כזה ? איזה כדור שישכיח את הכאב ויעלה חיוך ?
    שתהיה זו השבת האחרונה שאנו חשות כך .
    אמן..
  • שבת שלום לכולן.. מאמי שקראתי את ההודעה העיינים שלי התמלאו דמעות... בדיוק לפני חודש כתבתי מה שאת כתבת וגם הכותרת "עולמי חרב עליי" אני הכי מבינה אותך ועוד הרבה בנות פה בפורום.. אני כלכך מזדהה את יודעת רק בשביל להכנס להריון ההיתי מוכנה לעשות הכל. אם זה התחיל במעשים של לשמור שבת , לקרוא נשמת כל חי,תרומות כל מה שחפץ אפילו אירגנתי שיעורי תורה. שמירת נידה וכל מה שרק אפשר .הרצון העז שלי להיות אמא.. כמה אני אוהבת ילדים וכמה אהבה יש לי לתת. יש לי אחיינים משגעים אני מתה עליהם.. וכמה כבר ההיתי רוצה אחד משלי. לפעמים אחיינית שלי ישנה אצלי היא בת שנה וחצי היא קוראת לי דודי.. לפעמים היא הולכת מסתכלת אליי מחייכת ואומרת א_מ_א כמה ההיתי רוצה שזה יהיה נכון ...גם אלינו זה יגיע ונזכה לשמוע הרבה את המילה א-מ-א אז נשמה טובה וכמה שאת שומעת את זה הרבה. תאמיני באמונה שלמה שאבא שבשמיים לא שוכח אף אחד .וגם אנכנו ניהיה אימהות בקרוב ושב"ה שנקבל בשורות טובות החודש תיהי חזקה אל תישברי ואל תתיאשי. תנסי לא לחשוב על זה כמרוץ להריון.. זה גורע בנשמה ,בזוגיות זה לא מוסיף לכלום מאמי יהיה בסדר . שולחת לך חיבוק וירטואלי

יסמין
  • בנות יקרות,
    תודה על החיזוקים...
    אני מאחלת לכולנו שבעזרת ה' אף פעם לא נאבד את הרצון והאמונה ונזכה להריון עוד החודש.
    אני מאמינה בלב שלם שבגלל כל היסורים, הכאב והצער שאנו עוברות כשנזכה להריון נדע להעריך כל רגע בהריון, בלידה ובגידול הילדים וכל קושי יתגמד..
    הלוואי שהקב"ה יקשיב לתפילותינו!!!!!
  • יפתי

לפני כשנתיים הייתי במקום שרובכן כאן עומדות אני יודעת שכל מה שאגיד כרגע לך ולכל שאר הבנות אולי איך אומרים יחלוף דרכן כהרף עין אך מקווה שתשתדלו להפנים היום אני חובקת ילדה בת שנתיים מדהימה בשם ליאור אחרי שש שנות המתנה הפריות הזרעות ושתי הפלות והנה ה' נתן.

אני הגעתי למצב באיזה שהוא שלב בחיים שהתחלתי להשלים אם כך שאולי לא יהיו לי ילדים ואם זה רצון האל כך זה יהיה ותבינו אני אישה דתיה לא כיסוי ראש אבל דתיה והחלטתי שאני הקדיש את האנרגיות שלי בזוגיות עם בעלי אעבוד למחייתי יעשה כסף יתקתק שעות ונעשה לנו הרבה טיולים ונופשים ונתחיל לחיות ברגע ששחררתי לחץ מכל הענין התחלתי גם בדרך את ההפריה הראשונה שלי באתי בגישה חיובית לחלוטין וגם הבטחתי לעצמי שלא אפתח תקוות יתר על המידה כדי לא להתאכזב וכך היה עברתי את ההפריה והמשכתי לעבוד כהרגלי עד כדי כך ששכחתי להתקשר למרפאה לראות את תשובות אחרי 14 יום מההפריה ואז התקשרו אלי ואמרו נו את לא רוצה לדעת תשובות אמרתי להם כן בטח פשוט היתי עסוקה בעבודה ששכחתי אז אמרוי מזל טוב את בהריון אם בטא מדהימה מרוב שנכנסתי לשאננות אמרתי להם הא יופי תודה וניתקתי את הטלפון לא עיכלתי בכלל ובאופו טבעי התקשרתי לבעלי וסיפרתי לו ולהפתעתי גם הוא הגיב באדישות כמובן עד לאולטרסונד שבו ראינו שני שקים כאשר רק אחד מהם הראה לנו דופק והיום הפרח הזו בידים שלי קרן אור שלי.

והנה היום אני מצפה בעזרת בורא עולם לילד שני באופן טבעי וספונטני לחלוטין זהו בן שעתיד להיוולד בתאריך של אחותו בעזרת ה' אני ובעלי אומרים הנה התאום של בתנו שלא שרד יחד איתה מגיע עכשיו כשליאור שלי תיהיה בת שנתיים.

בנות יקרות אסור לאבד תקווה רק תרפו קצת והכל יבוא בעזרת ה'

שולחת לכן המון חיבוקים

• צימרררת אותי
  • בהצלחה לכולן חמודות כולכן תחבוקנה ותזכנה להיות אמא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה