כל כך עצוב לי. איך אתם הייתם מגיבות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מנסה להכנס להריון יותר משנה אני אמורה לעשות הזרעה חודש הבא בע"ה.
    חברה שלי ילדה לפני כמה ימים אז התקשרתי אליה להגיד מזל טובואז היא שואלת אותי נו מה קורה איתך? את עוד לא בהיריון? למה את לא נקלטת? ואז אני אומרת לה בע"ה יבוא\ וזה לא רק היא זה גם בעבודה וחברות שלי ומשפחה של בעלי.
    עם אמא שלי אני מתייעצת על הכל ולה אני מספרת הכל והיא תמיד מעודדת אותי.
    היום התקשרה אליי חברה שלי והיא אומרת לי מה איתך את לא בהיריון? זה מוזר שאת לא נכנסת להריון? אז אמרתי לה זה הכל מהלחץ יבוא בע"ה, היא אומרת לי אני יביא לך ספר לקרוא על הריון איך להכנס להריון\ היא אומרת לי אולי תלכי לעשות הפריה אז אמרתי לה אני לא צריכה לעשות הפריה הרופא לא דיבר איתי על זה, אני גם לא סיפרתי לה שאני צריכה לעשות הזרעה. אני כל כך נפגעתי ממנה, היא ממש שעה איתי בטלפון ומדברת איתי למה אני לא נקלטת להריון.

מה אתם הייתם עונות במצב כזה?
    סליחה על האורך הייתי חייבת לשפוך את הלב
4 תגובות
עמוד 1
  • [מאמי שבת שלום לך... אני מאוד מבינה אותך וכמה שאני גם בסיטוציה הזו כמעט ממש כמוך. גם אני מנסה כבר שנה להכנס להריון והאמת שרק החודש התחלתי ללכת לרופא פוריות הוא שלח אותנו לבדיקות... שתביני שכל החברות שלי נכנסו להריון ואחת ילדה לפני שבועיים ובאירוע כולם שואלים נו מה איתך.. לא רוצה גם בייבי(והעיינים מתמלאות דמעות) משגעים אותי.. פשוט למרות שזה מעצבן ואפילו כואב תשתדלי לא לתרץ לאנשים למה את לא בהריון תגידי ב"ה כשזה יגיע זה יגיע . יש נשים שלחלקן אין טקט אבל בסך הכל אני מאמינה שזה נובע מהרצון שלנו להיות אימהות אז כששואלים אותנו זה מעלה מן סערת רגשות...אז למרות שזה קשה כי גם אני חווה את תשתדלי להיות חזקה ותאמיני מכל הלב שזה יקרה גם לנו וב"ה שיהיה לנו בשורות טובות החודש . מאמי שולחת לך חיבוק וירטואלי ושיהיה לך שבת שלום

יסמין
  • היי בובה
    קראתי את מה שכתבת ואני מאוד מבינה לליבך כי אני גם עוברת את זה אבל
    אני להבדיל ממך מי ששואל אותי אני עונה אני בהפסקה ושזה יגיע זה יגיע זהו ויותר לא חופרים לי .
    אני מציעה לך לא לספר לאף אחת מהחברות שלך, רק למשפחתך ועם החברה שדיברה שעה תנסי פחות לדבר לא בקטע של ברוגז חס וחלילה פשוט תרפי ממנה זמן מה ואם היא שואלת ומציקה תעני שאת בהפסקה ושאני אהיה בהריון אני אספר לך רק ככה היא תפסיק לחפור זאת הצעתי כמובן זה לשיקולך.

בהצלחה

אירית
  • תודה בנות
  • היי מותק!!!

אני כול כך מבינה אותך רק שאני ככה במשך 5 שנים !!!
    בהתחלה הייתי אומרת שזה יגיע בע"ה ..
    אחר כך כבר הייתי עונה תתפללו עליי ...

עכשיו אני לצערי כבר לא הולכת לבריתות בגלל ששם כול אחד נהייה
    הבבא סלי עם הברכות שלו והסגולות שלו .

אז כול אחת מגיבה בדרך שלה אני יודעת שאני הגעתי למצב הכי קיצוני
    מיכיוון ש5 שנים כאלה כולם נהיו גם דוקטורים לנושא .

כול ברית הייתי עם דמעות בעיניים מדמיינת איך בעלי עומד שם עם התינוק
    וכול כך מאושר ...
    מקווה שזה יגיע אליינו במהרה ואני ממשיכה להתפלל על כול בנות ישראל !

אני חושבת שאת פשוט צריכה למצוא לך דרך התמודדות .
    אולי להגיד שכרגע את לא רוצה או משהו כזה ...

שיהיה לך ולנו בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה