שלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ישי! אני בת 38. בחודש 11.09 התחלתי טיפולי ivf. קיבלתי דקפפטיל 3.75 (חצי) ואחרי שבועיים מנוגון. לא הייתה תגובה שבועיים.רק אחרי שבועיים ראינו זקיק אחד והוחלט לעשות הזרעה .אמרו לי שהדיכוי היה חזק. עברתי הזרעה ב6.12.09. ב13.12.09 היה לי דימום חזק יומיים והפסיק.באותו יום עשיתי בדיקת דם והיה שלילי.אולי היה עוד מוקדם?? החלטנו לעשות הפסקה בטיפול.עד היום אן מחזור.אפילו סימנים...בחיים לא היה לי איחור.המחזור שלי סדיר.רק ששבעויים אני סובלת מסחרחורות.מה עליי לעשות. הריון אני בטוחה שאין.יכול להיות שאני עדיין בדיכוי????אולי אני צריכה כדורים ? אני כבר רוצה להתחיל טיפול חדש ומחכה לוסת....תודה מראש

a
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    יכולות להיות כמה אפשרויות להסביר את מה שקורה. כדי לדעת , צריך לעשות אולטרסאונד ולפי הצורך גם בדיקת דם .

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה