תשמעו חוצפה של בעל חנות בגדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    ביום שישי יצאתי עם גאיה להסתובב בראשון לציון ...לעשות קצת שופינג
    (או בכל אופן לנסות לעשות שופינג יחד איתה חחח)
    קיצר במהלך השיטוטים נכנסתי לאיזו חנות בגדים, גאיה היתה בטיולון על מצב שכיבה...היא ישנה
    ואיך שעמדתי להכנס המוכר אמר לי את לא נכנסת עם העגלה...אמרתי לו מה זתומרת..אמר לי את לא נכנסת עם העגלה תשאירי אותה בכניסה ורק אז תכנסי...אין כניסה עם עגלות תינוקות! אמרתי לו אבל הילדה שלי ישנה אני לא יכולה להוציא אותה או לחילופין להשאיר אותה לבד ברחוב...!!!!!! (לא משנה שהייתי עם עוד חברה אבל היא במקרה נכנסה לחנות לייד ולא היתה איתי פיזית) אז הוא אמר לי אם את לא יכולה אז אל תכנסי! אמרתי לו חוצפה..בחיים יותר אני לא קונה אצלך!!!!!! חבל אתה מפסיד קלייטנית!!ואנחנו יוצאות!!!

הסתובבתי ויצאתי...הלכתי לחנות אחרת ושם דווקא כן ק'יבלו אותנו יפה ושם כן הוצאתי את מיטב כספי...אבל ממש ממש רתחתי וזעמתי..מתחשק לי להכנס באמ אמא של המוכר הזה..לא מעניין אותי שהחנות לא ממש גדולה ושהיו בה ים אנשים...ככה לא אומרים לאמא עם ילדה קטנה בעגלה!!!!

17 תגובות
עמוד 1
  • היי
    גם אני הייתי זועמת זו ממש חוצפה אבל נתקלעתי בזה בעבר.
    תפרסמי פה את שם החנות אולי הראשלציות לא ירצו להיכנס אליו.
    רחל

• ממש חוצפה!
    החנות היתה קטנה או משהו כזה או סתם כי לא בא לא שהעגלה תלכלך/שיגנבו?

את בהחלט יכולה לספר את זה לעיתונות המקומית בראשל"צ
    הם יעשו מכך מטעמים

• אכן חוצפה וגועל נפש..
    אבל !!!
    ידוע לצערנו שיש נשים שמנצלות את העגלה לטובת גניבות..
    חלילה לא אומרת שאת ממי אבל בתור מי שהיתה קב"ט במשך כמעט שנתיים במגה/משביר ...את לא יודעת כמה נשים נתפסו עם עגלות עמוסות כל טוב...
    מטרנות סימילאק דייסות ..בשמים...מוצרי איפור...בעגלה למטה או בין
    קפלי בגדי התינוק או מתחת לשמיכת התינוק ועוד...
    לצערנו סביר להניח שנכווה קשות מעקיפות כאלו בעבר..מה גם זה עסק שלו פרטי והוא לא חייב להכניס...
    לא נעים..אבל עוברים הלאה..
    html]
  • תפרסמי פה מה שם החנות שגם אנחנו לא ניכנס לשם
    או שניכנס ונהפוך לו את החנות כנקמה
  • כמו שכתבתי...ה בטח כי החנות הזו ספציפית לא הכי גדולה..ובשישי יש ים של אנשים בכל חנות זה נכון
    על האפשרות שהוא חושש מגניבה לא חשבתי...אבל יש לו כזה מזמזמים בכניסה לחנות וכל בגד ועד חגורה אצלו מסומנים עם הזמזמים ...באותה מידה הוא יכול להגיד לא להכנס עם תיקים...מה ההבדל
    בגלל שאני אמא לילדה קטנה אז אין לי את הזכות לעשות קניות?
    ואני מכירה את הבנאדם הזה אני יודעת שהוא אכן הבעלים של החנות ולא רק מוכר
    באמת מתחשק לי ליצור קשר עם העיתונות המקומית..פה אני בטוח לא אפרסם את השם לא בא לי להיות חשופה לתביעות דיבה...

אבל הפרצוף שלו שהוא אמר את זה...בכזה רוע וקשיחות...כוס אמא שלו...אמן לאשתו יעשו בדיוק אותו הדבר בכל פעם ופעם

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• בן אדם פשוט מגעיל
  • חוצפן
  • יאללה, דפדפי

אני לא הייתי עושה עם זה כלום.....
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני הייתי הופכת לו את החנות
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• גם לי זה קרה בחנות בראשון