היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1) מעבר לקלאסיקות ולספרים שמוצגים על הדוכן,האם אתן מפשפשות גם במדפים לחפש ספרים חדשים? כן, בהחלט 2) האם אתן קוראות את הספר במלואו לפני הרכישה? תלוי. אם אני יודעת מראש איזה ספר אני הולכת לקנות, וזה ספר מקלאסיקה, אז אני קוראת רק חצי כי אני יודעת שזה ספר טוב שהוכיח את עצמו. אם מדובר בספר חדש, אני בדרך כלל קוראת עד הסוף 3) האם הייתן קונות ספר ילדים דרך האינטרנט? רק אם אני יודעת מה אני קונה [[[
רינת, תודה על התשובה
אתמול קניתי ספרים
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
נטלי, כל הכבוד על הסבלנות
לא ידעתי שיש ספרים באתרים, שאין בחנויות
כמי שעבדה עד לא מזמן ב - BOOKME אני חייבת לומר לכן שזהו אחלה אתר
נגה, מה את צוחקת?
1.כן 2.כן 3.כן אבל רק אם אני יודעת כבר במה מדובר וגם את המחיר בחנות *********************
מה קורה מאמו'ש?
1) מעבר לקלאסיקות ולספרים שמוצגים על הדוכן,האם אתן מפשפשות גם במדפים לחפש ספרים חדשים? כן אבל רוב הספרים שהולכים אצלנו בבית זה רק ורק הקלאסיקות זה מה שהוא הכי אוהב לשמוע
2) האם אתן קוראות את הספר במלואו לפני הרכישה? אם זה ספר חדש אני קוראת אותו ברפרוף ובודקת אם זה ימצא עניין
3) האם הייתן קונות ספר ילדים דרך האינטרנט? לא יצא לי לקנות אבל אם אני אמצע משהו ששווה אז כן
לא יצא לי לקנות עדיין אף ספר לבנות שלי..... המסנג'ר שלי: [email protected]