מודאגת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראשית כל אני אפתח בזה שכל הלילה חשבתי על ניב המתוק ועל מצבו הקשה
21 תגובות
עמוד 1
  • הם באותה המסגרת?
    ראשית הייתי מבקשת לקיים שיחה עם הגננת...לא כזו שיחה בבוקר כשמביאים את הילד ומחליפים 2 מילים...אלא בצהריים שהם הולכים לישון..כדי שיהיה לה זמן..הייתי שואלת למה לא החליפו טיטול לילד כל כך הרבה שעות? וכהוכחה תגידי שספרת את הטיטולים שהבאת...
    הייתי שואלת למה אם נראה לה שהילד לא רגוע וצורח המון היא לא מרימה אליך טלפון? כי את בבית ואת יכולה לבוא או את יכולה לייעץ לה איך להרגיע אותו וכו....
    הייתי שואלת למה לאחרונה לדעתה קשה מאוד לעידן בבוקר להיפרד? אולי יש ילד שמציק לו..אולי משהו מפריע לו ...לשאול ככה בעדינות

אבל אחרי שעניתי לך את הפוליטיקלי קורקט...אני אענה לך דגרי...מה זו הגננת הזו? שעושה פרצוף כשילד עושה צריכם או מחפשת תרוץ לא להחליף?
    נשמע שלא טוב להם שם..זו דעתי!!!
    ואני הלא הייתי משאירה כך את הדברים אלא פועלת במיידי...

• בהחלט לדבר איתן על זה
    לבדוק מה קורה
    לא ייתכם שלא יחליפו חיתול לילד לאורך כל היום (גם אם זה יום קצר...)אלא אם כן החיתול היה ריק - וזה צריך להדליק נורית אדומה לגבי התייבשות.

את צריכה לברר איתן מה קורה בשעות האלה.
    את יכולה לספר מה שסיפרת לנו ואז לשאול אם היה איזה שינוי בגן בימים האחרונים, אם קרה משהו....
    גם אותי זה היה מדאיג.

• את כן צריכה להעיר בשביל שיבינו שאת שמה לב לדברים ואם את רואה שדברים לא משתנים תעברי לדרג היותר גבוה, מאמי אל תוותרי אילו הילדים שלך

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • את צריכה לתפוס שיחה עם הגננת ואם המצב לא משתפר להעביר אותם למקום אחר על הילדים לא מתפשרים ילד שלא טוב לא להיות במקום מסויים צריך לבדוק למה.
    רחל

• איזה מין דבר
  • תנסי לדבר איתה לראות לאן נושבת הרוח ותפעלי בהתאם
    שיהיה בהצלחה
  • ממי לדעתי לפני שאת מתחילה שיחות ושאלות תגיעי באמצע היום בהפתעה ותבדקי מה העניינים, תנסי לראות להקשיב מבחוץ ואם לא מתאפשר אז תכנסי פנימה.
    אני שמקבלת ילדה מחויכת ומאושרת והיא נשארת בבוקר בכיף וברצון במעון הלכתי והסתכלתי ועקבתי ובילשתי כבר פעמיים (אצלנו אפשר לראות את החלון מהכביש מלמעלה ורואים ושומעים הכל).
    ואחרי שאת רואה ועוקבת תהיי חכמה יותר.
    אם חס וחלילה את רואה משהו לא לטעמך באותו רגע להוציא אותם.
    ואם את לא רואה כלום תעירי להם על מה שמפריע ותעשי מעקב פתע פעם נוספת בעוד מספר ימים.
    באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • לדעתי משהו פה לא תקין ... ילד אמור ללכת בכיף ! ואפילו אם בא לו יותר להשאר בבית , הוא בטח לא נצמד בחיבוק ולא חוזר רעב ועצוב!!
    גם יריני לפעמים לא רוצה ללכת לגן אבל כשהוא מגיע לגן הוא רץ לגננת ולילדים -שוכח מקיומי
    ותמיד הוא שמח כשמוציאים אותו והוא (לרוב)נקי ושבע
  • אני היתי מבררת עם עוד הורים אחרים אם הם מרגישים שינויי שכל בילדים שלהם בשבוע האחרון

אצלנו בגן תמיד מחליפים אפילו שלפעמים היה לילד טיפה אדום בטוסיק יש ממלאים אותו במשחה ואומרים לי
  • קודם כל את חייבת להעיר לגננת - תנסי לעשות את זה בעדינות ולא לתקוף אותה, אבל כמובן תהיי נחרצת.
    אני דווקא כן הייתי מעירה "בדרך אגב" בבוקר או שאת אוספת אותם אחה"צ

לגבי עידן:
    גם ליותם היתה עכשיו תקופה לא טובה בגן,
    פתאום הוא לא רצה ללכת בבוקר ושהייתי מגיעה לקחת אותו הוא היה טס אלי ומת ללכת
  • אין כמו תחושה של אמא
    אם ילד מגיע רעב הבייתה, לא רוצה ללכת לגן ובוכה כל הזמן ולא מוחלף כמה שעות.

אני הייתי ישר מדליקה אור אדום שמשהו לא תקין בגן ומתחילה עם שיחת הבהרה ברורה ביותר מול הגננת האחראית!

ואם תוך כמה ימים הדברים לא מסתדרים- מוציאה את הילדים למסגרת אחרת.

תדברי עם הורים נוספים אולי גם אצלם יש שינויים בילדים
    שיהיה בהצלחה
  • עדי היקרה,
    אין לי דרך קלה להגיד זאת, אך בגלל שחוויתי את כל מה שאת מתארת עעם הילדים לפני שנה , אני אהיה קצת קיצונית ואייעץ לך חד משמעית להביר אותם לגן אחר!!!!

אני מרחתי את הזמן שתחושת הבטן שלי לא הייתה טובה, אותי הצליחו לסבן במשפטים שהצוות זרק באויר " זה גיל כזה" כשהיו חוזרים עצבניים ורעבים הבייתה,
    "אנחנו תמיד דואגות ומחליפות" - כשהילד מגיעע בחורף רטוב מפיפי או מיים ששפך על עצמו, " לכולם קשה להיפרד בבוקר" כשהיה לוקח לי סרט של חצי שה פרידה בבוקר.

והפלא ופלא- 48 שעות אחרי שהוצאתי אותם מהגן והעברתי לגן אחר כל ההתנהגויות הנ"ל נעעלמו כלא היו.

ולכן עדי אומר לך רק דבר אחד, אינטואיציה של אמא תמיד צודקת תפעלי לפי מה שהלב והבטן אומרים לך.

בהצלחה

• תודה בנות
  • עדי, נו? יש עדכונים?....

מקווה שהלך טוב ויש שיפור
    המסנג'ר שלי: [email protected]

• מאמי.... קודם כל תמיד להגיד מה שאת חושבת....זה הכי בריא והכי טוב...במיוחד שזה נוגע לילדים שלך..!!!

לפי התיאור שלך הייתי פונה אליה לשיחה, מתקשת בערב או משהו בסגנון ודורשת הסברים לכל השאלות שלך.....אם כל הכבוד...עידן כבר די גדול ודי מבין....אם הוא לא נכנס בשמחה לגן...יש בעייה...לא תמיד עם הגננת לפעמים עם ילדים אחרים וכו'..... גם כל נושא הטיטול..... אין ליבעיה שביום שישי לא הוחלף לו טיטול אם היה יבש.....אבל תינוקות מרטיבים יותר...וזה לא בסדר שלא הוחלף לו כל ה- 4 שעות....
    מאמי...דברי איתי על כל מה שמפריע לך....ומקסימום עם ההרגשה שלך לא טובה - החלפי מסגרת...!! מקווה שיהיה בסדר...
  • מנהלת המעון לא היתה אתמול כשבאתי לגן..אז היום אני מקווה לתפוס אותה
  • בוקר טוב עדי
    נו מה אמרה המנהלת

• לא תפסתי אותה אתמול..מקווה לתפוס אותה היום לשיחה
    אני אעדכן
  • היי
    בקיצור ולעניין לדעתי בלי מגילות...

לא הייתי מדברת איתה לפני כמה ביקורי פתע
    מבררת מה קורה באמת בגן
    ואז נכנסת באימאימא שלהם
    [url=http://www.glitterfly.com]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה