שאלה למניקות לגבי זרימת פיטמה בבקבוק? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני מניקה, כבר ניסינו חלב שאוב בבקבוק הבעיה שהניסיון גם עם פיטמת בקבוקי MAM וגם אוונט היה לא מוצלח מהסיבה שהיא אומנם לוקחת בקבוק בקלות אך היא בולעת בצורה הזוייה את החלב ונחנקת הכל עולה לה ויוצא מהאף וזה פשוט מזעזע, גם אחרי שסיימה בשנייה הסבל שעוברת מהאויר שנכנס לה, כמובן שמדובר בזרימה הכי איטית פיטמה שלב 1.
    מאוד חשוב לי שמידי פעם היא תוכל גם מבקבוק אך זה ממש בלתי אפשרי ודי התעללות בנו ובה מהסבל שעוברת.

יש למישהי מושג באיזה מהבקבוקים הפיטמה עוד יותר קשה ואיטית מפיטמות אלו?
    ושוב המבנה של הבקבוק וכל הבקבוקים שמדמים פיטמת אמא הרבה פחות חשוב כי היא כן לוקחת ולא מסרבת, רק חשוב לי שיהיה הרבה יותר איטי בזרימה.
8 תגובות
עמוד 1
  • בגיל הזה אני עוד השתמשתי בבקבוקים הקטנים של הבית חולים, יש לך אותם?
    הפטמה שלהם הכי איטית שאני מכירה. אח"כ בערך בגיל חודש וחצי עברנו לבי פרי מס' 2 עם הגדולה.

עם הקטנה ניסיתי את נוק, מס' 2 - שהוא גם איטי ודומה לפטמת אמא - אבל היא פשוט סירבה לכל בקבוק שניסיתי - מעדיפה את הדבר האמיתי....
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • הרבה תודה
  • אני עברתי לפטמה 2 רק בגיל חצי שנה של MAM.
    טומי טיפי ניסית? אין לי מושג איך הם בזרימה אבל תנסי לעשות הפסקות בזמן ההאכלה וכל כמה זמן להוציא את הפטמה מהפה ואולי אפילו לעשות גרעפס לשו שקד היתה פולטת ים והיינו מוציאים לה את הבקבוק באמצע למנוחה קטנה ואם גם זה לא יעזור תנסי בקבוק שנקרא הברמן - זה בקבוק לפגים (כנראה קשה לה לאכול מבקבוק בלי קשר לפגים) והחלב נופל מבקבוק לפטמה מיוחדת ושפך אל הפה רק עי מציצה ז"א לא זורם באופן אוטומטי לפה

• אם אין לך אותם - תנסי את ביפרי שלב 1

זרימה הכי איטית שאני מכירה

• אני משתמשת עם הטומי טיפי, ורותם מסתדרת איתו מצויין,
    הזרימה איטית!!!

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • שאני משאירה את עידני עם בקבוק חלב שאוב אני משתמשת ב ביפרי שלב 1.
    הוא גם לא מצליח לינוק ממאמ ונחנק מסכן
    באהבה אולגה אמא לעידן הנסיך הקטן{}
    "כשנסגרת דלת אחת - נפתחת אחרת, אבל לעיתים קרובות אנו ממשיכים להביט
    בצער רב כל כך בדלת הסגורה, עד שאיננו רואים את זו שנפתחה בפנינו"
    "רבים מהכישלונות בחיים
    היו לאנשים שלא הבינו
    כמה קרובים היו להצלחה כאשר ויתרו"
    [/url
  • אני משתמשת בנוק, וזה מעולה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה