שאלה על משפחתון תמ"ת,או מסגרת אחרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד
    ההרשמה מתחילה לגיל שנה,,ואני אם חדשה ,ושמעתי מאנשים שיש משפחתון תמ"ת -- יש לי תאומות,וקשה בפרטי,יש לי חברה שמרוצה שם.התקשרתי לברר ,זה יעלה בסביבות 1000ש"ח לכל ילד,זה מישהי שעברה הכשרה במשך 4 חודשיםאפשר לרשום ילדים מגיל 4 חודשים עד שנתים וחצי ,זה 5 ילדים במשפחתון,וזה הפלוס פחות הידבקיות,,אך במעון זה עם 22 ילד,זה יותר מפתח,יש יותר פעילות,מה דעתכן?.
    השאלה,,,מה יותר כדאי בספטמבר:שיהיו בנות שנה ,מעון או משפחתון תמ"ת
    אני כמובן החלטתי יחד עם הבעלול,כניראה לקחת הלואה,ולהצטצמם,ולהיות איתם עד שנה אמן בעזרת השם,כי הם עדין קטנות לחזור כגרע,ואני רוצה להנות מהן עוד הרבה בבית
    מה כדאי ?בגיל שנה ?למישהו יש ניסיון על תמת
1 תגובות
עמוד 1
  • את להב שמתי פעם ראשונה במעון בגיל שנה וחודשיים בשמתי במעון של התמ"ת עם 18 ילדים.
    לא שמתי אצל מטפלת כי זה רק היא בבית עם 5 ילדים ומבחינתי הפיקוח הוא לא אותו הדבר כמו במעון של 18 ילדים עם 4 מטפלות ועוד 2 כיתות עם עוד 7 מטפלות סה"כ ועוד מנהלת של המעון וכו'.
    ואני חייבת להגיד לך שמעבר לתקופת המחלות הקשה שעברנו וחלפה לה, הילדה פשוט פורחת במעון, מדברת ברמה גבוהה, מאוד בוגרת, מאוד חברותית, ומאוד מפותחת.

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה