אחרי החזרה של עובר..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אחרי הרבה זמן וכרגיל בימים קשים אני שוב כאן! באה לקבל מכן חיזוקים ומילים מעודדות - כי רק אתן באמת יכולות להבין את הכאב והמצוקה...

טוב אז אני אחרי החזרה של עובר שלא היה מי יודע מה יפה... 5 תאים וכשהראו לי אותו על המסך היה לו כתם שחור בחלק העליון - לא בדיוק סימן טוב... בקיצור אני סקפטית עד כמה הקטן הזה יצליח להתפתח.... סתם דיכאון... הנרות הכדורים וכל הגועל שנכנס לגוף... שלפי מה שנראה אין הרבה סיכויים....

אני רק חושבת על הטיפול הבא ונכנסת לדיכאון... אין לי כח לכל הזריקות אני אמורה להתחיל בפרוטוקול ארוך....

אוף מתי זה יגמר???? מתי אני אזכה להרגיש תינוק בבטן... ובידיים!! אני כ"כ רוצה בזה שכואב לי בכל חלק בגוף אני כ"כ רוצה ילד אני אתן לו את כל העולם ואת הנשמה - אלוהים אתה לא רואה אותי??? כ"כ הרבה ילדים נולדים להורים שמתעללים בהם פיזית ונפשית איך זה שהם מקבלים את הזכות להיות הורים ואני לא????!!!! כבר 4 שנים אני מתפללת ומבקשת... לא הגיע הזמן??
    שהחלום של כולנו יתגשם
2 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי אני מבינה ללבך ומצוקתך אבל דעי לך שהעובר המתוק הזה כן זה יהיה בסופו של דבר הבייבי שלך .
    לגבי הנרות והזריקות נכון שזה לא נעים אבל זה מה שאנו צריכות לעשות כדי שזה יצליח לא?
    כמו שאני אומרת לעצמי יום יום צריך לאגור כוחות ולהתפלל שהטיפול הבא יצליח כך גם אני אומרת לך ולכולן ותאמיני לי שבורא עולם לא שוכח אף אחת אבל אף אחת ואני בטוחה שזה יבוא.
    אני שבוע שעבר בכיתי מרורים בגלל שלא הצליח לי (תקראי)
    אבל את יודעת מה ,יום אחרי שהבנות כאן כתבו לי עודדו אותי
    קמתי למחרת כמו חדשה וצחקתי המון ופשוט שכחתי את הטיפול הכושל והלאה לטיפול המנצח הבא.
    אז בבקשה ממך בואי נהיה חזקות ונחזיק אצבעות
    ואני בטוחה שהטיפול שלך יצליח .
    אירית
  • טלת מתוקתי הגיבורה...

יש לך עובר בבטן! הוא כבר שם! את בהריון יקירתי! את בהריון! את בהריון! מחשבות פאסימיות מקומן לא כאן! סלקי אותן מהר מהר...

את שואלת שאלות נוקבות, אין לי תשובות עבורך, אני מכירה את הכאב ואת התחושות האלה, עד אתמול הייתי בנפילה אדירה שאלתי המון שאלות, בכיתי אפילו חשבתי להתייאש... אבל בשביל זה יש לי חברים או יותר נכון חברות נפלאות שעודדו אותי בדיוק שהייתי צריכה...

אין יאוש בעולם כלל
    אני כותבת את זה באותיות הכי גדולות שיש! כי באמת שאין, פשוט אין, צריך להיות באמונה, וזה לא פשוט בכלל.. בכלל! אבל זו עבודה שמשתלמת... כי היא כמו פילאטיס עובדת על עומק השריר שמתגלה לאט לאט על פני השטח, גם האמונה כזו, היא עובדת על הנימים הכי עמוקים שלנו ולאט לאט מתפשטת על הכל...

קודם כל תאמיני בזה שתהיי בהריון, ההריון זו לא ציפיה! כי ציפיה טיבה שתמיד מחכים לה, זו מציאות! פשוט ככה מציאות! מציאות!

ואת כבר עכשיו בהריון!שימי יד על הבטן ותגידי לעצמך "אני בהריון" עד שתביני את זה בכל נימי נפשך!

וטלת יקרה, אם ההריון הזה אמור להתפתח לתינוק בריא .. זה מה שיקרה! ריובנו של עולם לא צריך עזרה של אף אחד.. וזה יקרה! ואם לריבונו של עולם יש תוכנית אחרת בשבילך, תתפללי אליו ותבקשי להקל על הייסורים שבדרך ושהתינוק שלך כבר יגיע אל הידיים שלך כי ההמתנה הזו קשה!

אני לצערי, יודעת מה זה לספור שנים בציפיה הזו, תעשי טובה לעצמך אל תספרי! אני ממש עובדת על עצמי כי זה מפיל מפיל ושוב מפיל!

יש לי בן דוד שנשוי 5 שנים, בכל התקופה הזו הם מחכים וממתינים, אישתו מדהימה, יותר ממגיע לה להיות אמא, פשוט בחורה מדהימה.. ממש ככה.. והיה ברור שהם בטיפולים, ראו את העצב שלה בעיניים.. השבוע ממש השבוןע התבשרתי שהיא בחודש שביעי! איזה אושר.. את לא מבינה! ההמתנה שלהם הגיע לקיצה.. אני מעולם לא דיברתי איתה על הנושא הזה.. לא יודעת מה עבר עליהם בכל התקופה הזו, אבל אנ ייודעת שזה אושר אדיר בשבילם!

טלת אני אחזור על זה שוב! את כבר בהריון ואת כבר אמא מדהימה, הרי הנשמות של הילדים שלך כבר קיימות להן באוצר הנשמות.. הן פשוט עדיין לא הגיעו אליך... ויש כבר אחת בבטן.. תנשמי, תרגעי ותתכונני למסע של תשעת החודשים הקסומים!

יהיה טוב! זה בטוח!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה