כל כך רוצה שזה יבוא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות... התחתנתי לפני חצי שנה ומאז כל יום אני פה איתכן רק שאף פעם לא נרשמתי פחדתי לשאול שאלות פחדתי לדעת שיש לי בעיה פשוט פחדתי מהכל אני לא הולכת לרופא מהפחד שאולי יש לי בעיה כל יום אני נכנסת קוראת את מה שעובר עליכן ומברכת את כולכם לפני ששהולכת לישון אני אומרת כך"רבנו של עולם כמו ששמעת לתפלת חנה ופתחת רחמה כך שמע לתפלתי ופתח רחמנו" והייתי אומרת אתשמות כל הבנות שאני רואה כאן מידי יום את אלה (שאגב היום בזכותה נרשמתי לפה התחברתי לפייסבוק שלה היא נתנה לי מוטבציה וכוח להמשיך ולכן החלטתי להרשם)ליידי.אירית.פרח.הילה.אתי.נוףנוף.יסמין .ליאת וכו'........מקווה שה' ישמע לתפלתי...........וכולנו נזכה לישועה..אמן.כן יהיה רצון.
4 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה ברוכה הבאה
    קודם כול אני מקווה שהשהות שלך תהיה קצרה כאן
    דבר שני אין לך מה לחשוש ללכת לרופא אני לא יודעת כמה זמן אתם מנסים אבל אם עברה שנה ואני מקווה שלא אז תגשו לרופא את ובעלך ואל דאגה את בדרך הנכונה לבייבי שלך.

אם יש לך שאלות אל תחששי יש כאן בנות נהדרות תומכות וכולנו נשיב לך
    מאחלת לך המון הצלחה יקירתי ותודה על התפילה.

אירית
  • שמחה שנרשמת, לא תצטערי על זה.
    מקווה לראות אותך עוד החודש בפורום השכן!:)

אלה.
    פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
  • תתעודדי ואל תפחדי....

תנסי עוד חוד' או חודשיים ואם לא תקלטי (חס וחלילה)
    תשאירי את הפחד והלחץ בצד ותיגשי לרופא....

תגידי לו שאת נשואה שנה...
    כדי שיביא לך את הבדיקות הנחוצות ויאללה תצעדי לקרות החלום.......

הכל יהיה בסדר בעזרת ה'.... לכולנו זה מגיע אל תדאגי

"אשתך כגפן פוריה בירכתי ביתך, בניך כשתולי זיתים סביב לשולחנך..."

• המון תודה על התפילה!!!!!!!!!!!!
    אין לך מושג כמה חיזקת אותי עכשיו,אין ספק שהפורום הזה כ"כ מחזק (אותי לפחות)...
    אני מאחלת לך ולכולנו שהחודש זה יקרה ותהייה לכולן פה בטן הריונית עגלגלה ויפה!!!

ישר כוח

nofnof
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה