האם מישהי התקבלה לעבודה כשהיא בהריון? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעיקרון הם מחויבים לך גם אם את אומרת להם שאת לא מתכוונת לחזור... אבל יש מעסיקים גמישים שיהיו מוכנים לקבל אותך, שווה לנסות...
היי דנה,
רק אל תעזי להגיד שאת בהריון !!! אני עשיתי טעות והייתי ישרה מדי
היי אני התקבלתי לעבודה כהייתי בהריון בחודש רביעי ולא אמרתי שאני בהריון ולא ראו עלי אני חושבת שאין טעם להגיד ועוד משהוא הם יכולים לקחת אותף לתקופת ניסיון כמו שזה נקרא וכן לפטר אותך נארה לי 3 חודשים או חצי שנה לא זוכרת וגם אם את חוזרת לעבוד אחרי לידה יומיים אחרי שהתחלת לעבוד מותר להם לפטר הם לא חייבים בפיצויים כי לא עבדת שנה [בחיבוקי גדול רינת אמא של מוריה ודביר
אני התחלתי לעבוד והודעתי למעסיק שאני ממש ממש בתחילת חודש 3.
הוא אמר לי.... "נסתדר". והעסיק אותי.
אני הייתי בראיון עבודה לפני שנכנסתי להריון ורק אחרי 3 חודשים הודיעו לי שהתקבלתי. כשהודיעו לי הייתי קצת לפני חודש שלישי ומייד ידעתי אותם על זה והם קיבלו את זה בהבנה. אני לא חושבת שנכון להסתיר את המידע בשלב כזה
אני התקבלתי בעודי בהריון
אני התקבלתי כשהייתי בהריון, אבל בסוף לא רציתי לעבוד במקום ההוא (דווקא היה מקום מעולה, אבל היו לי הסתייגויות). וכן, אמרתי שאני בתחילת הריון וזה לא שינה להם בכלל [[[
אני בכל מקרום שהיו מציעים והייתי אומרת שאני בהריון היו אומרים לי טו באנחנו נחשוב וזהו לא היו חוזרים אליי.
אני התקבלתי לעבודה ובמקביל גיליתי שאני בהריון התחלתי בשבוע 8 לעבוד ולא גיליתי להם עד שבוע 20 לפני שסיפרתי לבוס שלי שאני בהריון קיבלתי מלא מחמאות.. אבל מהרגע שסיפרתי לו היו לו רק תלונות עלי