שחלות פוליציסטיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, זו פעם ראשונה שאני כותבת בפורום, קראתי קצת קודם ואתם ממש תומכות והייתי רוצה קצת עזרה במידע ותמיכה.
    אני כבר 7 חודשים מנסה להכנס להריון באופן טבעי, יש לציין שהמחזור שלי לא ממש סדיר כל פעם הוא מגיע באיחור שונה פעם 6 ימים איחור פעם 18 ימים איחור וכן הלאה.
    אתמול הייתי אצל רופא נשים שבדק אותי ושלח אותי ואת בעלי לבדיקות ואת האמת גם ענה לי דיי בקרירות יש לך שחלות פוליציסטיות וזה מסביר את הכל.
    לאחר שקראתי בכמה אתרים גיליתי מה זה אומר כי למעשה הרופא לא ממש הסביר לי, רק שלח אותי לבדיקות ונפנף אותי.
    אחד התופעות שקראתי שם הם כאבים באגן ובאמת כבר כמה חודשים אני מתלוננת על כאבים באגן ומהמחזור האחרון אני מרגישה כאבים חזקים בבטן התחתונה, רציתי לדעת אם גם לכם יש את הכאבים האלה או שזה רק לי אני ממש לא יודעת מה לעשות אשמח לקבל ממכן תשובה.

דיקלה
5 תגובות
עמוד 1
  • שלום דיקלה
    ברוכה הבאה למועדון הפוליצסטיות, את לא לבד
  • הרופא שלח אותי לבדיקות דם למעשה לבדיקות הורמונליות אני צריכה לחכות לווסת הבאה ואת בעלי שלח לבדיקות זרע, הוא אמר לנו לבוא אליו שוב אחרי שנקבל את התשובות.
    למעשה לקחתי כל כך הרבה שנים גלולות כ-11 שנה בגלל וסת לא סדירה ועכשיו ככל שמתרחקים מהיום שהפסקתי את הגלולות המצב נהיה יותר רע והוסת מגיעה באיחורים יותר גדולים.
    אני כל כך מפחדת מכל הטיפולים האלה כל כך רציתי שזה יהיה פשוט וקל הריון טבעי וזה מפחיד אני לא בטוחה שאני מסוגלת לעבור את זה.
    דיקלה
  • היי מותק
    ברוכה הבאה, תראי הרבה בנות פוליצסטיות נכנסות להריון ספונטני, חלקן נזקקות לעזרה קלה, וברור שאת מסוגלת לעבור את זה, יש בך כל כך הרבה כוח שאין לך מושג כמה הוא עצום, כל פעם שקשה לך דמייני אותך מלטפת בטן הריונית, דמיני בעיטת קטנטנות, דמיניי את הרגע שמניחים את הביביי שלך עליך מייד אחרי הלידה. נכון שעכשי זה נראה שווה את זה?
    רק אתמול גילית על זה, קחי לעצמך זמן לקלוט ולהבין, וביחד את והאיש תתמודדו עם כל מה שיגיע.
    ובינתים אולי שווה לשקול לעבור לרופא קצת יותר אמפטי ונעים, אולי אפילו רופא פיריון.
    בהצלחה
  • מציעה לך בחום לעבור לרופא אמפתי, נעים וסבלני.
    שילווה אותכם כמו בצריך.

בהצלחה בתהליך.
  • אני יודעת שאני בתחילת הדרך אני מקווה שהדרך לא תיהיה כל כך ארוכה למרות שבפנים אני לא מרגישה ככה אני רק מקווה שלא יהיו עוד סיבוכים במהלך כי אני לא בטוחה כל כך שיש לי כוחות לזה אחרי כל כך הרבה דמעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה