היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מנסה להכנס להריון כבר חצי שנה והחודש היה לי משהו מאוד מוזראני אמורה לקבל מחזור ב25 לחודש ואני מקבלת את זה על הבוקר בד"כ והחודש היה לי משהו מוזר לא קיבלתי מחזור בבוקר לקראת הערב הייתה לי הפרשה חומה ואז התחיל דימום קליל שנמשך גם להיום אבל ממש ממש בקליל כאילו אני בסיומו של מחזור למישהי יש מושג מזה (אגב עשיתי בדיקת הריון בבית ויצא שלילי איזה יאוש)
7 תגובות
עמוד 1
יש שתי אפשרויות: או שהמחזור שלך איחר טיפונת והתחיל מדימום חלש לחזק, או שזו השתרשות ברחם. אני נוטה להאמין יותר שזה מחזור, כי לפי התיאורים הרבים ששמעתי על השתרשות, יש הפרשה חומה אבל לא דמית ממש. אצלי פעם המחזור היה מתחיל מיד מדימומים חזקים, כיום הוא מתחיל מהפרשות חומות ומתגבר לאט לאט. שיהיה לך בהצלחה בהמשך
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אם הדימום לא חוזר תחכי עוד כמה ימים ותעשי שוב בדיקה
שיהיה בהצלחה
המחזור והכמות משתנה מחודש לחודש בדרכ הימום הקליל שרשמת היה אדום ?כי אם כן אז זה המחזור אם לא עדיין יש סיכוי לפעמים הביוץ היה מאוחר ואז התוצאה בבדיקת הריון מראה שלילי ....זה יגיע בזמן שלו מקסימום נסי חודש הבא בהצלחה...