נראה לכן אפשרי להחליף פיטמות מבקבוק אחד לאחר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכוונה לא אם זה יתאים יותר בכיוון שאם זה אפשרי מבחינה של פטנט שלא אדפוק לזה את רעיון הגזים בזה שהחליף, כי יש לי בקבוקי אוונט והפיטמה של NUK מתאימה לו ואני צריכה אותה.

אתן ממליצות או שלא כדאי ועדיף לקנות עוד בקבוקים?
4 תגובות
עמוד 1
  • אם הפיטמה מתאימה לבקבוק, אז למה לא? נראה לי שזה בסדר (אני הייתי עושה את זה).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני שמתי לשנהב בזמנו פטמה של MAM על בקבוקים אחרים מה שמתאים ולא נוזל סבבה בטח שאפשר

בהצלחה

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • טוב תודה ,אז אני מקווה שמבחינת פטנט הבקבוק זה לא פוגע במוצר המוחלף.

• אני אישית שמתי פטמה של MAM בבקבוק של אוונט ועד היום אופירי שותה איתו רק שימי לב שלא נוזל יש פטמות שלא הרמטיות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה