כנראה התגעגעת אלינו אבל זה ממש לא הדדי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חום יקר תעזוב את הילדה שלי
    לא התגעגענו אליך
    אתה לא רצוי
    ואין לך מה לחפש אצלנו

אוף אוף אוף.
    שלשום בערב היה ללהב 38.8 חום בלי שום תופעות לוואי מעבר לזה - אבל גם אנחנו וגם הרופאה השליכה את זה על העובדה שכל השיניים שחסרות ללהב בפה החליטו שהן יוצאות עכשיו ביחד, וזה כולל את הניבים.
    אחרי נורופן החום נעלם עד אתמול בערב שאז עלה ל38.6. נתתי לה נורופן ולא עברו אפילו 6 שעות והחום טיפס לו ל39 מעלות.
    אז נראה לי מוזר שחום כזה גבוה זה בגלל השיניים ומצד שני אין שום תופעות לוואי נוספות היא אפילו לא מצוננת.

והכי מתסכל שמחר תכננתי יום חופש עם להב לנסוע למרכז לבלום יום שלם אצל חברה טובה ובית המלוכה שלה (דנה גולן אם מישהי פה עדיין זוכרת אותה)

סתם מתסכל

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
3 תגובות
עמוד 1
  • תרגישו טוב.
    הגרון שלה והאזניים בסדר?
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!