לבנות שכבר חוו הריון - שאלה ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם כשהתחלתן את ההריון הייתן נקיות לחלוטין מכל מיני הפרשות מהנרתיק? אני חוויתי שני הריונות והפלות ומתחילת ההריון- ממש מההתחלה היו לי הפרשות חומות כאלו ואפילו אח"כ בורדו וגם דם טרי שבהמשך הגיע להפלה , בשני המקרים.
    אני אשמח לדעת ממי שכבר הייתה בהריון אם היא הייתה נקייה לגמרי מתחילתו ועד סופו או שיש הפרשות מסויימות... תודה מראש לכל מי שעונה!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי,

זה משתנה מאישה לאישה.

בתחילת ההריון הראשון שלי, לא היו כל הפרשות, פשוט לא הגיע המחזור וכך הבנתי שאני בהריון. רק בסביבות שבוע 10 מעט הפרשות חומות, אך זה היה תקין וברוך השם הבת שלי כבר בת שנתיים וחצי...

ההריון השני שלי דווקא כן התחיל עם הפרשות חומות, כמו תחילת מחזור, שנעלמו לאחר כמה ימים. גם זה נתן לי סימן שאני בהריון. אך לצערי ההריון לא שרד ונפל בסביבות שבוע 7 (אבל הדימום לא אומר כלום לגביי ההפלה)

שמעתי על מישהי שדיממה כמעט כל תקופת ההריון.

יש לי חברות שלא דימום ולא הפרשות, שום כלום כל ההריון.

אין חוקים.
    אמן ואמן ואמן שההריון יגיע כבר לך, לי ולכולן !!!!
  • בהריון הראשון לא דממתי בכלל והיום יש לי ילד בן שנתיים
    גם בהריון השני לא דממתי והוא הסתיים בגרידה
    ההריון השלישי בערך מהרגע שגיליתי ועד ההפלה עצמה היו דמומים חלשים
    כמו שאת רואה זה משתנה מאישה לאישה ומהריון להריון
    בהצלחה
  • לי לא היה כלום בהריון מתחילה ועד הסוף
    שום הפרשות וממש כלום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה