לאט לאט חוזרת...מתלבטת..ודינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחרי הפלה, מה שהתחיל כהריון תקין התפתח והתגלה כהריון מחוץ לרחם.
    עבר כבר חודש במהלכו עשיתי את הבדיקות של הקרשתיות, ועד כשבוע אני אצל ההמוטולוג עם התוצאות.

אני מתלבטת לאן להמשיך האם לנסות עוד פעם (אחת ואחרונה) הזרעה, אני אחרי שבע הזרעות, (ארבע על בסיס טבעי, אחת עם איקקלומין, ושתיים עם הורמונים...)
    אני יודעת שלכל רופא גישה אחרת, ולכל אחת מאיתנו עניינים שונים...

או בעצם לעבור ל - ivf אשמח לשמוע מנסיונכן האישי...

דינה היקרה, במהלך החודש הקשה הזה והשטוף דמעות הזה, קצת התנתקתי מלכתוב בפורום ומהעולם בכלל...ומידי פעם יצא לי לקרוא את מה שאת כותבת לבנות אחרות, וזה כל פעם נתן לי כל כך הרבה כוח, המילים שלך מדויוקות ונוגעות באופן מדהים.
    נתת לי הרבה הרבה, אין לי ספק שאת מבורכת.
    תודה ותמשיכי לחזק, אני בטוחה שהברכות הקטנות והחמודות שלך כבר בדרך...

5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל קבלי גדול....
    מחזיקה לך אצבעות שזה יגיע אליך במהרה והפעם לתשעה חוד' עגולים ומאושרים....

אני חושבת ומייעצת שתעברי ל IVF שם הסיכויי הוא הרבה יותר טוב....

בהצלחה ובשורות טובות!!!!

"אשתך כגפן פוריה בירכתי ביתך, בניך כשתולי זיתים סביב לשולחנך..."

• מבינה אותך כל כך!!!!!!!!!!!! קבלי חיבוק ענק.
    אני כרגע בהזרעות (מקווה לא להגיע לIVF) אבל כן נוטה על להמליץ (שוב - לא מניסיון) על סיכוי אחד נוסף להזרעה - אולי בכל זאת יצליח ...
    אני גם רוצה להבין - את עברת 7 הזרעות, יש ביוץ בוודאות ואין קליטה? מצאת בעיות של קרישיות או משהו אחר? מישהו יודע להסביר את הסיבה שאין קליטה? עברת צילום רחם?
    מבינה אותך כל כך ..... גם אם תחליטי לעבור לIVF כבר החודש - מבינה מאוד!!!!
  • מתוקה.... קראתי, התרגשתי ודמעתי איתך, אין לי הרבה מילים חוץ מלחבק אותך חיבוק חם ואמיץ ולומר לך שאת גיבורה ואת עמדת בנסיון קשה מאוד וכולי תקווה שלא תצטרכי לכאוב עוד.

אני שמחה לשמוע שהמילים שלי הגיעו גם אליך, אני כותבת ומקווה שאני אומרת את המילים הנכונות ולא פוגעת באף אחת תוך כדי...

הניסיון הזה לא פשוט, אבל המתנה שבסופו היא עצומה ומדהימה והיא שווה כל רגע ורגע... לא פשוט להיות עם ראש מורם ואפטימיות תמידה, זה תהליך וטבעו של תהליך שיש בו עליות ומורדות, יש רגעים קשים יותר ויש פחות, יש רגעים שפרץ של אמונה חודרת אל הנשמה ויש רגעים שהכאב החד מערפל כל תחושה אחרת. החכמה והנסיון שלנו הוא לצמוח מכל התהליך, להיות תמיד בצמיחה, לגדול.. קושי יכול להפוך אותנו לאנשים חזקים יותר, עוצמתיים יותר ועצומים יותר והוא יכול, אם ניתן לו, למשוך אותנו למטה ואז והטיפוס למעלה הופך קשה יותר...

אני קוראת בין השורות שאת אדם חזק מאוד, עם עוצמות נפשיות חזקות ביותר, אני בטוחה שהחוויות הכואבות מרעפלות את החוזק שלנו.. וכשזה קורה אנחנו מרגישים חלשים.. למרות שזו לא המציאות בכלל..

אני בטוחה בעובדה שאת תהיי אמא נהדרת.. אין לי ספק, וכל התקופה הקשה זה תהיי מאחוריך בוודאות, היום הזה יגיע, הוא יגיע בקלות שאת כבר תשכחי את הזכרונות הכואבים... יום אחד הדאגות שלך יתחלפו באיזה גן לרשום.. בי"ס... שיעורים.. זה אולי נראה לך רחוק.. אבל זה בכלל בכלל לא רחוק.. זה ממש במרחק נגיעה!

את שאלת אם לעבור לIVF, או לתת נסיון נוסף.. בבקשה ממך, אל תקראי לזה נסיון.. אלא הצלחה, אל תספרי נסיונות ותימני את זה שאת מתכוונת לעשות אחרון חביב כ"עוד" ניסיון... לריבונו של עולם יש את האפשרות לתת לך את הילד שלך בכל דרך בעולם.. אפילו באופן טבעי לחלוטין.. אל תרוצי קדימה.. אל תחשבי על IVF, תחשבי על ההריון שלך כמשהו ממשי, שהוא כאן שקורה ממש, זה לא פשוט לשלוט על המחשבות שלנו, אבל את חייבת, חייבת להאמין שההריון הוא כל כך ממשי עבורך, הוא מציאות.. ולא עוד פנטזיה רחוקה ובלתי אפשרית...

את הולכת להיות בהריון בריא ומושלם ! ממש ממש ממש בקרוב!

תרימי את הראש, תחייכי, תנשמי, ותהיי הכי רגועה בעולם... כיאה למישהי שיודעת שהיא תכף תהיי בהריון מושלם.. אין מקום ללחץ, אין מקום לאכזבות.. זה עניין של זמן...

העובדה שנקלטת להריון מעידה שהמערכת שלך פועלת באופן תקין, עכשיו את יכול להירגע לחלוטין.. מכאן ועד להריון המושלם הדרך קצרה מאוד!

שולחת לך חיבוק אמיץ נוסף!
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי דינה 1

מתוקה.... קראתי, התרגשתי ודמעתי איתך, אין לי הרבה מילים חוץ מלחבק אותך חיבוק חם ואמיץ ולומר לך שאת גיבורה ואת עמדת בנסיון קשה מאוד וכולי תקווה שלא תצטרכי לכאוב עוד.

אני שמחה לשמוע שהמילים שלי הגיעו גם אליך, אני כותבת ומקווה שאני אומרת את המילים הנכונות ולא פוגעת באף אחת תוך כדי...

הניסיון הזה לא פשוט, אבל המתנה שבסופו היא עצומה ומדהימה והיא שווה כל רגע ורגע... לא פשוט להיות עם ראש מורם ואפטימיות תמידה, זה תהליך וטבעו של תהליך שיש בו עליות ומורדות, יש רגעים קשים יותר ויש פחות, יש רגעים שפרץ של אמונה חודרת אל הנשמה ויש רגעים שהכאב החד מערפל כל תחושה אחרת. החכמה והנסיון שלנו הוא לצמוח מכל התהליך, להיות תמיד בצמיחה, לגדול.. קושי יכול להפוך אותנו לאנשים חזקים יותר, עוצמתיים יותר ועצומים יותר והוא יכול, אם ניתן לו, למשוך אותנו למטה ואז והטיפוס למעלה הופך קשה יותר...

אני קוראת בין השורות שאת אדם חזק מאוד, עם עוצמות נפשיות חזקות ביותר, אני בטוחה שהחוויות הכואבות מרעפלות את החוזק שלנו.. וכשזה קורה אנחנו מרגישים חלשים.. למרות שזו לא המציאות בכלל..

אני בטוחה בעובדה שאת תהיי אמא נהדרת.. אין לי ספק, וכל התקופה הקשה זה תהיי מאחוריך בוודאות, היום הזה יגיע, הוא יגיע בקלות שאת כבר תשכחי את הזכרונות הכואבים... יום אחד הדאגות שלך יתחלפו באיזה גן לרשום.. בי"ס... שיעורים.. זה אולי נראה לך רחוק.. אבל זה בכלל בכלל לא רחוק.. זה ממש במרחק נגיעה!

את שאלת אם לעבור לIVF, או לתת נסיון נוסף.. בבקשה ממך, אל תקראי לזה נסיון.. אלא הצלחה, אל תספרי נסיונות ותימני את זה שאת מתכוונת לעשות אחרון חביב כ"עוד" ניסיון... לריבונו של עולם יש את האפשרות לתת לך את הילד שלך בכל דרך בעולם.. אפילו באופן טבעי לחלוטין.. אל תרוצי קדימה.. אל תחשבי על IVF, תחשבי על ההריון שלך כמשהו ממשי, שהוא כאן שקורה ממש, זה לא פשוט לשלוט על המחשבות שלנו, אבל את חייבת, חייבת להאמין שההריון הוא כל כך ממשי עבורך, הוא מציאות.. ולא עוד פנטזיה רחוקה ובלתי אפשרית...

את הולכת להיות בהריון בריא ומושלם ! ממש ממש ממש בקרוב!

תרימי את הראש, תחייכי, תנשמי, ותהיי הכי רגועה בעולם... כיאה למישהי שיודעת שהיא תכף תהיי בהריון מושלם.. אין מקום ללחץ, אין מקום לאכזבות.. זה עניין של זמן...

העובדה שנקלטת להריון מעידה שהמערכת שלך פועלת באופן תקין, עכשיו את יכול להירגע לחלוטין.. מכאן ועד להריון המושלם הדרך קצרה מאוד!

שולחת לך חיבוק אמיץ נוסף!

• גריזלדה היקרה,

כן עברתי צילום רחם (הייתה חוויה קשה מאוד, הרבה יותר ריגשית מאשר פיזית), הכל בסדר.
    נכנסתי להריון כבר כמה פעמים, פעם אחת עוד לפני תחילת הטיפולים, הייתה בטא 300 שירדה...עוד פעם אחת באחד הטיפולים (עם האיקקלומין) בטא 13 שירדה.
    והפעם הריון שהיה תקין בטא שהכפילה את עצמה כל 72 שעות, עד שלא...
    אני מחכה לתשובות של הסט השני של הבדיקות של הקרישתיות, לפי מה שאני מבינה מלקרוא באינטרנט אין בעיה, אבל כמובן אני אלך עם התוצאות להמטולוג.
    יש ביוץ, הכל עובד, עדיין עוד אין הריון..כמובן שלא יודעים להסביר למה, אני חושבת שזה פשוט עוד לא קרה...אני כבר עוד מעט שנתיים מנסה...
    זהו, עכשיו הבטא צריכה להתאפס.

דינה,
    אני רוצה להיות חברה שלך, את אישה מדהימה...
    אני חושבת שזאת אחת המתנות המקסימות, שאני מקבלת בתהליך הזה, אני מכירה נשים מדהימות, אני מקבלת אהבה וחום ממקורות שלא צפיתי...
    אני שולחת לך, את כל מה שכתבת לי עטוף בהרבה אהבה וחום ומאחלת לך כוח ואמונה...
    תליתי בארון שלי מודפס בגדול, סבלנות ואמונה, ואני כל יום מחדש מתרגלת ומתרגלת...
    תודה על כל מה שכתבת לי, זה מאוד מחזק אותי.
    אני כבר כל כך רוצה להיות אמא...לעטוף ולחבק...ומאחלת לכולנו שבדרך את החוויה הזאת בקרוב...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה