אז מה היה לנו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נתחיל מהחודש שעבר,,,היה לי ברור שאני לא בהריון ורק חיכיתי למחזור שלצערי החליט לדפוק איחור והגיע רק לאחר 34 ימים מורטי עצבים
    כמה ימים לפני קראתי ממש כאן באחת ההודעות שכדאי לקרוא 40 יום שירת הבריאה "הריון מובטח"-אז קראתי, קראתי באמונה שלמה, קראתי באהבה גדולה, לא פספסתי ולו יום אחד
    וכך חלפו הימים והנה שוב מגיע ביוץ ואני חדורת מוטיבציה ואמונה! היתה בי מין תובנה שהחודש הוא החודש...פשוט אין מצב שלא
    והביץ חלף וכל יום שעבר הבנתי שלא, זה ממש לא החודש והנה היום כבר 32 ימים, אין מחזור והבדיקה מראה שוב שלילי
    אבל למה???התפללתי, נידה שמרתי, לקחתי על עצמי גם פרקי תהילים, נתתי צדקה, שכבתי עם בעלי, שמתי כרית, חייכתי לכולם-וכלום אני לא בהריון גם החודש
    ופתאום היום לראשונה הרגשתי שכנראה זה פשוט לא יקרה, ממש נפילה כזו אבל הרבה יותר כואבת מהפעמים האחרות,,,זה לא קרה בפעם הזו וזה גם לא יקרה בפעם הבאה, זה פשוט לא יקרה ואני צריכה לקבל את זה
    והדמעות שוטפות אותי וכבר אין לי אויר והכל נראה זניח ולא חשוב
    ודי כבר לא רוצה לבכות, לא יכולה כבר לבכות
    חשבתי תמיד שהרי זה הטבע של האדם, המשכיות....אבל ההוא למעלה כנראה החליט שיש אנשים שתהיה להם המשכיות ויש כאלה שלא...
    צר לי על החפירה הייתי חייבת לרוקן
1 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב....

חמודה אני מבינה כל כך את רגעי הייאוש והחוסר אמונה האלה....
    אבל את צריכה להמשיך ולחזור לעצמך ולמטרה הקדושה....

כמה זמן את מנסה?? את בטיפולים או טיבעי??

קודם כל תשני את השם להפעם או החודש זה קורה
    למה פעם הבאה??.!!!

בקרוב זה יקרה אבל אם את מספידה מהחודש את החודש הבא אז איך בדיוק???

עכשיו קחי נשימה ותאמיני בכל כוחך שזה יקרה כי מגיע לך ולאיש שלך להיום אמא ואבא.... וכי אלקיים לא שוכח אף אחת!!! הוא מעניק לגויים ולנאצים ילדים אז לנו הבנות היקרות שלו הוא לא יעניק?? תחשבי קצת...!!!

מאחלת לך המון הצלחה ובשורות טובות במהרה.... חיבוקים ונשיקות
    תהיי חזקה.... ותתבקי במטרה!!!

"אשתך כגפן פוריה בירכתי ביתך, בניך כשתולי זיתים סביב לשולחנך..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה