רוצה לשתף במשהו שקרה לי בפורום אחר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני כבר בסביבות שלוש שנים יוצאת ונכנסת ויוצאת ונכנסת לפורום המדהים הזה, לפעמים בהורים חדשים ולפעמים בפורום הכללי, תלויי במצב ההריוני שלי
3 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת מה קורה בפורום האחר, אבל פה בפורום, את יכולה לראות מי עם ותק ואת מי את "מכירה" יותר או פחות.
    וגם כולן שמות תמונות של הילדים שלהם וכותבות על החיים הפרטיים שלהם, אז נראה לי שקשה להסוות את עצמך ככה.
    יעל, אמא של יונתן
  • הרבה פעמים אנחנו רושמות "מה אתן ממליצות"??
    ובדרך כלל יש רשימה ארוכה של המלצות לעגלה, טיטולים, קרמים, בגדים, מיטה וכו' וסביר להניח שכל אחת מנסיונה האישי רושמת לחיוב או לשלילה.

בסופו של דבר ושורה תחתונה מי שקונה צריכה לקנות מה שהיא מרגישה נכון וזה הכי טוב עבורה- גם אם מישהי אחרת קטלה דגם/סוג מסויים.
  • קודם כל זה באמת כלל חשוב- לא לקחת כל מה שאומרים כ-"תורה מסיני"..
    אלא לעשות חשבון נפש עם עצמך, לבדוק מוצר לפני שאת קונה, גם אם המליצו עליו מלא.
    בנוסף- אם מישהי מתייעצת- היא רואה מי עונה מה..
    ורואים אם יש מישהי בפורום הרבה זמן ואת די מכירה אותה כבר, אז היא לא תענה לך סתם אלא
    מתוך ניסיון..
    לא נראה לי שיש פה מישהי שעובדת בחברה של עגלות או בחנות למוצרי תינוקות,
    ולא נראה לי שיש פה מישהי שנכנסת כבר שנים ומתייעצת בפורום בכל מיני נושאים רק כדי לקדם מוצר שהיא משווקת..
    אבל- אם את רואה פתאום שם לא מוכר כתגובה להתייעצות כזו- ברור שצריך לחשוד!
    נראה לי שגם היינו שמות לב אם היתה מישהי מסויימת שמגיבה רק כשיש התייעצות לגבי קניית מוצרים..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה