תיראו מה ענת כתבה בפייסבוק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראיתי כבר רוחות עזות ורעמים אתה עלה קטן מתנועע בטוח בעצמו, הכל יודע קח איתך צידה לדרך, את נסיוני אל תזלזל, אולי זה כל מה שיש לי כי יש ימים יפים הכל פורח ויש שעות קשות הכל בורח תחזיק חזק עלה קטן שלי כי לא תמיד הכל בחוץ בהיר ורוח סער וסופה קרה תזכור ותתחזק אני איתך! תחזיק חזק עלה קטן שלי
    ולא תמיד הכל נכון הכל מובן חיים זה לא שיעור חשבון זה גם מבחן עכשיו עלה קטן הכל רגוע אך מרחוק אולי ענן מגיע קח איתך צידה לדרך את ברכתי חצי הכוס היא מלאה תזכור תמיד וכשהשמש אל הים שוקעת אל תדאג מחר היא שוב זורחת!
    כמה כאב אוף אלוהים תן לילד הזה חיים ב ב ק ש ה !!!!

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
21 תגובות
עמוד 1

• ]
  • כמה כאב יש בדבר הזה
    אלוהיםםםםם הוא כ"כ נלחם על חייו

• אוףףףףףף הלוואי שכבר יצא מזה כמה סבל הנסיך יכול עוד לסבול שניהם גיבורים שנלחמים על החיים למען החיים

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • ממש גרמת לי לבכות עכשיו!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • כשתשמעו את השיר תבכו מהתרגשות
  • ענת ראויה להערצה

[/center]

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אוףףף הלוואי שזה יגמר..ב"הזו ההודעה הראשונה שקראתי עכשיו הבוקר...נהיה לי עצוב ואוטומט' גם הדמעות לבד זולגות אמן לבשורות טובות...
  • אוף...שאלוהים יעזור שאלוהים יעזור
    אבל...הוא לא עוזר!!!!!!!!!!!!!!!!
  • מחכה לרגע בוכה לרגע שניב יחלים ויבריא ושענת תוכל לקחת אותו הבייתה סוף סוף ולהתחיל חיים חדשים של בריאות והרבה אושר. אלוהים זה מגיע להם תן להם את ברכתך ותבריא את ניב רפאל הקטן

• מסכנונה...
  • יו איך זה גרם לי לדמעות
  • אויייי אלוהים....כמה שזה עצוב
    הלוואי וניב הקטן יחלים במהרה
  • זה לא מגיע הדבר הזה לילד קטן וטהור שלא עשה רע לאף אחד...

• יש לי דמעות ביעיניים
    www.YaaraKatz.com

• אני מאחלת לילד הזה בריאות, בריאות ועוד בריאות ולאמא המדהימה שלו אני מאחלת עוד המון כח ועצמה מעבר למה שיש לה.
    אוהבת את שניכם מאוד ומקווה שמעכשיו המצב רק ילך ויישתפר
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אני פשוט מעריצה אותה
  • איזו אישה חזקה וכמה כוח בכל מילה ומילה - מחזקת אותך ומאחלת רק טוב - אמן!!!!!
    וילד כ"כ מתוק וגיבור - רפואה שלמה אמן אמן אמן!!!
    אני חנוקה מדמעות.....
    ==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה