היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יקרות,אנא הביעו את דעתכן אני כבר בשבוע איחור,כאבי בטן כמו לפני מחזור,בחילות,כאבי ראש וחולשה כמו שכבר רשמתי פה בפורום עשיתי בדיקת הריון בייתית ביום ה-33 ויצא שלילי,אני ממש בדילמה אם לחכות עוד קצת... מה דעתכן? סופשבוע באנרגיות חיוביות
nofnof
13 תגובות
עמוד 1
היי....
ההרגשה והתחושות יכולות להיות ממש דומות... / אז חבל סתם להעלות השערות...
אני אומרת ששבוע איחור זה זמן מספיק טוב כדי לדעת...
מחר בדיקת דם.. ובעז"ה בטא ענקית
בשורות טובות
"אשתך כגפן פוריה בירכתי ביתך, בניך כשתולי זיתים סביב לשולחנך..."
תעשי עוד בדיקת שתן, יש מצב שתהיה לך הפתעה... אמן ואמן
אולי העירכת שקנית לא היתה טובה " זייפה את התוצאה " כי אצלי קרה משהו דומה והעירכה גם הראתה תוצאה שלילית ואני הייתי בהריון
תודה בנות... היום בבוקר עשיתי בדיקת דם,מחכה לתוצאות... הציפייה הזו פשוט קשה!!!!!!! nofnof
בצער רב הבדיקות הראו 2,משמע אין הריון זה כזה מוזר,המחזור לא מגיע זה לא קרה לי אף פעם אוספת את עצמי מחדש ומתפללת שזה יקרה החודש,רק שאקבל כבר!!
nofnof
מעדכנת אותכן בנות המחזור עדיין לא הגיע (17 יום כבר לאיחור),אתמול הייתי אצל הרופא והוא נתן לי הפנייה לבדיקת דם אבל אמר לחכות עוד שבועיים... ההמתנה הזאת ממש הורסת אותי אבל אני כבר מאמינה בלב שאינני בהריון,מחכה שיבוא המחזור כדי להתחיל שוב הכל מההתחלה
nofnof
כמה אני מבינה אותך... אבל בסוף הוא מגיע ובסוף מתחילי מחדש