א-נ-ג-ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבת שלום!!!!!!
    אז ככה... חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי תמונות של הנסיכה שלך.. סתם רציתי לדעת מתוך סקרנות.. אני זוכרת את השרשור שעשית אז על התמונות מהלידה אבל שם היא פיצית..
    בכל אופן..מממממ שתהיה לך שבת של שלום, אהבה, יופי ושמחה!!
17 תגובות
עמוד 1

• רק רציתי לעדכנך יפיתוש שומרת שבת
  • אוקי אז היא תראה במוצאי שבת.. אז שבוע מבורך..

• ראיתי- היא מקסימה והיא בובה אמיתית...
    מממ יש בקשה מיוחדת למתנה?

• תודה

• שאלה: יש מצשהו מסויים שתהילה אוהבת? נושא מסויים, דמות מסויימת, פעילות כלשהו?
    אשמח לקבל קצת הכוונה כדי לדעת מה לקנות לנסיכה..(-:
  • מקפיצה..
  • תהילה אוהבת הרבה דברים

• מממ בקשר לפייס... מזמן... אבל אולי תמיד היית אצלי בפייס... ממממ (אני לא אומר כי זה יחשב לרמז..)
    ובקשר לביתך המתוקה.. אם היא אוהבת את רינת ויובל בטח יש לה הכול אבל בכל אופן, היא מעדיפה- ספרים? טלויזיה? משחקים? פזלים? חשיבה? בלאגן? וכו' וכו'..

ובקשר אליך- מבחינת כשרות- אתם אוכלים בד"ץ, מהדרין או כל כשרות זה בסדר? (כי יש כאלה שכשרים לאוכלי חלב נוכרי וגם אני מקפידה על כשרות אבל לאוכלי חלב נוכרי זה בסדר מבחינתי)
  • שלום לך

• חשדות? לא... אין מצב.. אני לא מוכנה לקבל את זה..
    טוב אז מי את חושבת (ואני לא עונה אם כן או לא.. סתם לדעת מסקרנות) ולמה את חושדת?
    ואני אומרת- לא משנה מה הניחוש- את טועה.. זאת לא אני..

בקשר אליה.. גאון קטן.. אני אשתדל לקלוע..

• היי מותק
    זאת לא אני
    http://www.........
  • יקירה כל מה שנותר לומר זה- אוקי..
    כבר אמרתי שאני לא מגלה..
    ולאלו שהן לא הגמדות של א-נ-ג-ל.. אני אשמח אם לא תאמרו שאתן לא כדי שהיא לא תגלה...
  • שבוע טוב גמדונת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה